ankara memorial hastanesinde doğum yapanlar

İlk hamileliğimi güven hastanesinde yaptım erken doğum ve yaz olduğu için doktorum tatildeydi fakat yönlendirdiği doktor benim ve hamileliğimle ilgili hiç bir bilgiye sahip değildi ve zor bir süreç oldu. Ne hastaneden ne doktordan hiç memnun kalmadım. Şimdiki hamileliğimde ise önceliğim hastane doktoru olmasındaydı ve memorial ankara hastanesi yeşim gürele gidiyorum kendisinden de hastaneden de çok memnunum inş doğumumuda orda yapacam

Ben 15 gün önce memorialda doğum yaptım benim doktorun dışardan geldi ama hastane çok güzel temiz konforlu hemşireler herkes çok ilgili ben çok memnun kaldım fiyatları pahalı ama değer çocuk doktoru sami bey de çok iyiydi bebegimin kontrollerine ona gitmeyi düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim

Ben 15 gün önce memorialda doğum yaptım benim doktorun dışardan geldi ama hastane çok güzel temiz konforlu hemşireler herkes çok ilgili ben çok memnun kaldım fiyatları pahalı ama değer çocuk doktoru sami bey de çok iyiydi bebegimin kontrollerine ona gitmeyi düşünüyorum kesinlikle tavsiye ederim
Doktorunuz kimdi acaba?

Yakın Zaman'da doğum yapan var mı ? İlgi ve alakaları Nasıl hastane çalışanlarının ? Birde dogum için ne kadar ödediniz

Ahra ben 4 ay once memorialda yaptim dogumumu cocuk doktoru sami beydi cok ilgili sevecen biri doguma girdigim ekip mukemmeldi ama hastane doktoru degildi ozeldi doktorum tabi doguma hazirlayan ameliyathanede bekleyen 2 bayan hemsire vardi cok rahatlatmislardi beni bunlarin disinda bebek hemsireleriyle muhattap oluyorsun tek yasadigim sikinti emzirme egitimi verirken biraz acimasiz gelmislerdi bana ama sanirim bu heryerde boyleymis:) kisacasi sakin bir hastane oneriyorumb uton bastiginda yardimina geliyorlar dogum ucretini ben paket ucret olarak doktoruma odemistim ama yanilmiyorsam 1500 sezeryan 1200 normal dogum gibi bi rakamdi yinede yaniltmak istemem emin defilim cunku hastane bu konuda bilgi veriyor telefonla hayirli dogumlar bebegini saglikla kucagina alman dilelerimle

Yakın Zaman'da doğum yapan var mı ? İlgi ve alakaları Nasıl hastane çalışanlarının ? Birde dogum için ne kadar ödediniz
Ben memorialda doğum yapacağim ama cok bilgi bulamadım. Fiyatlar biraz uçuk;/ doktorum nesrin fener hastanenin doktoru cok cok memnunum. 5500 lira normal dogum fiyatı sezeryanı sormadım ayrıca. 1500 yazmıs biri ama onda sanırım doktoru dısardan olduğu icin öyle fiyat ayrıca doktorada ödedi muhtemelen.

Doktorum dışardan geldi ismi şükran Cakmak tepe prime is merkezinde çalışıyor doktorum da çok iyiydi epidural normal doğum oldu çok şükür

merhaba canım dr şükran çakmak hocada muayene ucretlerı tahlıller vs dogum ucretlerı ne kadardı, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı hiç ?

J jinnakata dr yeşim gürel'in muayene tahliller doğum ücreti ne kadar ?

selamlar.

merhaba canım dr şükran çakmak hocada muayene ucretlerı tahlıller vs dogum ucretlerı ne kadardı, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı hiç ?

selamlar.
Sukran hoca çok iyi bir doktor ilgili her zaman gece gündüz arar acar telefonunu sonuçları kendi bildirir ve normal doguma yönlendiriyor saatlerce basımda bekledi doğum için bietanr canım hocam canım ben paket aldım ama şuan fiyatlar değişmiştir ben gebelik takibine 2500 doğuma 4500 vermiştim netten iletişim adresine bak istersen ara görüş

Sukran hoca çok iyi bir doktor ilgili her zaman gece gündüz arar acar telefonunu sonuçları kendi bildirir ve normal doguma yönlendiriyor saatlerce basımda bekledi doğum için bietanr canım hocam canım ben paket aldım ama şuan fiyatlar değişmiştir ben gebelik takibine 2500 doğuma 4500 vermiştim netten iletişim adresine bak istersen ara görüş

sağol canım, dün aradım dr şükran çakmak muayenehanesini. gebelik paketi 3000 belirtilen hastanelerde ( bayındır, memorial vs. bayagı vardı hastane ama aklımda tutamadım :)) doğum 5400 ile 7600 lira arasında değişiyor dedi görüştüğüm kişi. sükran hoca ilgili ve sempatik görünüyor, olumsuz bir şey duymadım. tanımadan bag kurdum kendisi ile..

Dr. yeşim gürel'in de muayene 250 tl olduğunu öğrendim. doğum paketi vs var mı sormayı unutum tekrar arayacağım. o da memorial da yaptırıyormus doğumu. yeşim gürel'e gidip fikirlerini, deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa ne güzel olur :)

selamlar.

sağol canım, dün aradım dr şükran çakmak muayenehanesini. gebelik paketi 3000 belirtilen hastanelerde ( bayındır, memorial vs. bayagı vardı hastane ama aklımda tutamadım :)) doğum 5400 ile 7600 lira arasında değişiyor dedi görüştüğüm kişi. sükran hoca ilgili ve sempatik görünüyor, olumsuz bir şey duymadım. tanımadan bag kurdum kendisi ile..

Dr. yeşim gürel'in de muayene 250 tl olduğunu öğrendim. doğum paketi vs var mı sormayı unutum tekrar arayacağım. o da memorial da yaptırıyormus doğumu. yeşim gürel'e gidip fikirlerini, deneyimlerini paylaşmak isteyen olursa ne güzel olur :)

selamlar.
Rica ederim.canım inşallah istediğin doktoru bulursun hakkında hayırlısı olsun :KK49:

selamlar.
Yeşim gürel hastaneden ayrıldı doğuma nesrin fener girdi. Tahlillerimi dışardan yaptırdım,
zaten hepsini de yaptırmadım. Doğum ücreti olarakta 5200 tl ödedik . Ben hastanenin refakatçi ve hasta yemeklerini hiç beğenmedim gece karnım acıktı, hastane restorantından gece yemek servisleri yokmuş bisküviyle karnımı doyurmak zorunda kaldım :) hastanenin herşeyi çok güzel ama yemekleri gerçekten çok kötü normalde gelenlere ikram edilsin diye lohusa şerbeti gönderilir odaya, anneye süt yapsın diye tatlı gönderilir ama hiç biri gelmedi. Hastane ekip güzeldi ama normal doğum olduğu için oda seçemedim oda küçüktü bebek beşiğini nereye alacağımızı bilemedik.
Çocuk doktoru olarakta hastanede sami akbuğa yı şiddetle öneriyorum çok ilgili bir doktor

selamlar.
Ben memorialde yeşim hanıma gidiyordum çok memnundum fakat hastaneden ayrıldı. Nesrin fener doğumuma girdi muane ücretide 220 tl normal doğumda 5200 ödedik

selamlar.

merhaba,

öğrenebildiniz mi acaba yeşim hocanın doğum fiyatını? memorialda yaptırıyor doğumu sanırım.. bilginiz varsa paylaşırmısınız.. teşekkürler..

Konu sahibi olarak kimseden cevap alamadım. İlgilenenlere yardımım olsun, benden sonrakiler faydalansın diye cevap yazıyorum :) Doğumumu Memorial Ankara Hastanesinde gerçekleştirdim. Çok ama çok memnun kaldım. İyi ki risk alıp o hastaneyi seçmişim. Benim doktorum daha önceden de söylediğim gibi dışarıdan geldi. Hastanede temizlikten tutun da odaların konforuna, hemşirelerin ve hastane çalışanlarının ilgisine kadar herşey mükemmeldi. Ben referans almadan hastaneye gittim. Sizler benim referansımı alarak gönül rahatlığı ile Memorial hastanesini seçebilirsiniz. Herkese iyi doğumlar :)

Doktor dışardan olunca ödeme planı nasık oluyor acaba ne kadr ödediniz hastane ve doktorunuza ayrı ayrı? Bir de doktorunuz kimdi acaba ben yeşim güreli düşünüyorum bilginiz var mı onunla ilgili acaba? Teşekkür ederim

Merhaba 28.01.2015'te Memorial Ankara'da sezaryen doğum yaptım, ilk bebeğimdi, çok endişeli ve korkuyordum ama hiç bir problem yaşamadım hatta çok güzel bir 2 gün geçirdim, otel konforundaydı. Sağlıklı bir şekilde bebeğim de ben de çok mutlu ayrıldık hastaneden.
Tabi tüm bunları doktorum dünyalar tatlısı Yeşim Gürel hanım sayesinde yaşadım, benim gibi panik bir insanı bile yatıştırdı ve bizimle çok yakından ilgilendi. İyi ki Memorial Ankara'yı seçmişim, iyi ki dr'um Yeşim hanımdı.
Ayrıca şunu da belirtiyim: Hamileliğim boyunca 4 kez dr değiştirdim ve çok hastane araştırdım ama Yeşim Hnm ve Memorial en iyisi diye karar verdim iyi ki de öyle yapmışım
Merak ettiğiniz şeyleri anlatabilirim, sorularınıza cevap verebilirim.
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucaklamanızı nasip etsin inşallah
Sevgiler!

Sezaryeni sizmi tercih ettiniz acaba? Ben de yeşim hanımı düşünüyorum ama normal doğum istiyorum aksi bir durum gelişmedikçe? Şu anki doğum fiyatları ne kadar acaba bilginiz var mı sonradan giden bi yakınınız vs olduysa diye soruyorum teşekkür ederim

merhaba,

öğrenebildiniz mi acaba yeşim hocanın doğum fiyatını? memorialda yaptırıyor doğumu sanırım.. bilginiz varsa paylaşırmısınız.. teşekkürler..

Merhaba,
Malesef arayamadım Yeşim Hn muyanehanesnı tekrar, ama yeşim hanmı sosyal medyadan takip ediyorum, çok sempatik. O zaman aradığımda tahlilleri dışarıdan yaptırabilirsiniz denmişti. Benim bildiğim doktor dışardan olunca muayene ucretleri doktora odenıyor. Dogumu da hangı hastanede yaparsanız oraya bir ödeme yapılıyor, odeme içerisinden doktorunuz kendısinin ve ekibinin ücretini alıyor. iki yere ayrı dogum parası odenmıyor bildiğim. sorup teyit etmekte fayda var.
İyi günler, inş gönlünüze göre olur :KK66:

Merhaba,
Malesef arayamadım Yeşim Hn muyanehanesnı tekrar, ama yeşim hanmı sosyal medyadan takip ediyorum, çok sempatik. O zaman aradığımda tahlilleri dışarıdan yaptırabilirsiniz denmişti. Benim bildiğim doktor dışardan olunca muayene ucretleri doktora odenıyor. Dogumu da hangı hastanede yaparsanız oraya bir ödeme yapılıyor, odeme içerisinden doktorunuz kendısinin ve ekibinin ücretini alıyor. iki yere ayrı dogum parası odenmıyor bildiğim. sorup teyit etmekte fayda var.
İyi günler, inş gönlünüze göre olur :KK66:

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. umarım hepimizin gönlüne göre olur..

Amin inşallah hepimizin.. Haklısınız doktoruma güvenmek ilk öncelikli. Ancak doğumdan sonra da hastane ile başbaşa kalıcaz, o nedenle ister istemez tedirgin oluyorum. Bu arada doktorum Cihangir Hoca.
Cihangir Beyden memnunmuydunuz acaba? ücretleri konusunda bilgi verebilirmisiniz

X