• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara medicana hastanesinde iyi bir kadın doğumcu bilen var mı?

dalyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
97
3
86
Ankara
arkadaşlar,ankara medicana hastanesinde tavsiye edebileceğiniz yada duyduğunuz iyi bir kadın doğum uzmanı var mı?

ben 1,5 ay önce medicanada dogum yaptım.hamileligin başlarında batu bey doktorumdu.hastaneyle anlaşmasını bitirince yusuf üstüne geçtim.batu bey de iyiydi fakat yusuf bey mükemmel.çok memnun kaldım.çok ilgili ve herşeyden önce senin ve bebeginin menfaatini güdüyor.istedigin zaman telefonla ulaşabiliyorsun.kontrollerden sonra dogumda ki insanlıgına minnettar kaldım.dogumdan sonra bile aradım hep yardımcı oldu hiç ses tonundaki sevecenlikten kaybetmeden.mükemmel bir doktor olmanın yanı sıra mükemmel bir insan herkese gönülden tavsiye ediyorum.

ben 1,5 ay önce medicanada dogum yaptım.hamileligin başlarında batu bey doktorumdu.hastaneyle anlaşmasını bitirince yusuf üstüne geçtim.batu bey de iyiydi fakat yusuf bey mükemmel.çok memnun kaldım.çok ilgili ve herşeyden önce senin ve bebeginin menfaatini güdüyor.istedigin zaman telefonla ulaşabiliyorsun.kontrollerden sonra dogumda ki insanlıgına minnettar kaldım.dogumdan sonra bile aradım hep yardımcı oldu hiç ses tonundaki sevecenlikten kaybetmeden.mükemmel bir doktor olmanın yanı sıra mükemmel bir insan herkese gönülden tavsiye ediyorum.

Bende araştırmalara başladım şimdiden yaza hamile kalmayı düşünüyorum Allah izin verirse tabii..çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için neslihancım..Allah analı babalı büyümesini nasip etsin,sağlıkla ve mutlulukla büyüt bebeğini inşallahh..:emir_bebek:

kızlar haftasonu hamile olduğumu öğrendim şimdide ankara medicanada gidebileceğim iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Back
X