- 18 Temmuz 2024
- 265
- 244
- 18
- Konu Sahibi kitapseverhatun
kızlar yakın dönemde fiyat alan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yahu emin misini< duydugum en yuksek fiyat olabilirArkadaşım aralık ortasında doğum yaptı. Doktoru özel klinikte normalde sadece doğum için gitti medicana 120k vermiş
paket şeklinde aldınız sanırım sadece dogum ne kadar acabaMerhabalar ,
Biz Kasım ayının başında aldık Liv Hastanesinden. 65.000 TL idi doğum dahil.
Medicana Ankara hangi hocayı tavsiye edersiniz araştırmanız oldu mu ?Biz temmuzda 60 bin tl gibi bir fiyata doğum paketi almıştık. 38+4'teyim, henüz doğum yapmadım bebeğimin gelmesini bekliyorum her an :) Gebeliğim 3. trimestera kadar riskli ilerledi, kanamalarım oldu. Doktorlar ve hemşirelereden memnun kaldık. Doğum sonrası fikrimiz değişir mi bilmiyorum ama bu güne kadar güzeldi her şey.
Medicana Ankara hangi hocayı tavsiye edersiniz araştırmanız oldu mu ?Biz temmuzda 60 bin tl gibi bir fiyata doğum paketi almıştık. 38+4'teyim, henüz doğum yapmadım bebeğimin gelmesini bekliyorum her an :) Gebeliğim 3. trimestera kadar riskli ilerledi, kanamalarım oldu. Doktorlar ve hemşirelereden memnun kaldık. Doğum sonrası fikrimiz değişir mi bilmiyorum ama bu güne kadar güzeldi her şey.
medicana hangi hocaya gittiniz bende 5+2 medicana tercih edeceğim ama emin olamıyorum.
hocam DOÇ Dr. Ayşe Kırbaç, harika bir kadın. ben sıkıntılı bi gebelik süreci sonrası ayşe hocama rastladım benim bütün endişemi aldı rahatlattı 23 agustosta gebeliğimizi sonandırmamıza ragmen asla direncimizi kırmamamızı sağladı. beta testim cift cızgı gelir gelmez ona fotograf attım hatta. ama medicananın fiyatının yüksek olabilecegi beni korkutuyor. yoksa hocamdan da hastaneden de memnunum. daha önce genel cerrahisinde de apandisit ameliyatı olmustum cok ilgililerdi. kürtajda da günübirlik de olsa asla kendimi kötü hissettirmediler.Medicana Ankara hangi hocayı tavsiye edersiniz araştırmanız oldu mu ?
medicana hangi hocaya gittiniz bende 5+2 medicana tercih edeceğim ama emin olamıyorum.
doktorunuz kim ben çok olumsuz yorum okudum . sweta hanım var arkadaşımın doktoruydu çok iyi dediler fakat hastane için pis filan demişler yorumlardaMerhabalar ,
Biz Kasım ayının başında aldık Liv Hastanesinden. 65.000 TL idi doğum dahil.
Merhabalar , emin misiniz Liv Hastanesinden bahsettiklerine ? Gittiğim en temiz hastanelerden biri çünkü. Sürekli temizlik var zaten ortak alanlarda. Benim doktorum Nazlı hanım çok memnunum. Söylediğiniz isimde de bir doktor yok Ankara Liv’de.doktorunuz kim ben çok olumsuz yorum okudum . sweta hanım var arkadaşımın doktoruydu çok iyi dediler fakat hastane için pis filan demişler yorumlarda
ay Lokman hekim hastanesi diyecektim sweta hanım için . Nazlı hanım nasıl birisi peki biraz anlatır mısınız . hala doktor karar veremedim operatör doktorlara eşim çok yanaşmıyor doçent ya da prof olsun diyorMerhabalar , emin misiniz Liv Hastanesinden bahsettiklerine ? Gittiğim en temiz hastanelerden biri çünkü. Sürekli temizlik var zaten ortak alanlarda. Benim doktorum Nazlı hanım çok memnunum. Söylediğiniz isimde de bir doktor yok Ankara Liv’de.
Açıkçası sizin doktordan beklentiniz nedir ? Önemli olan bu bence. Ben beni germeyen , tüm olasılıkları konuşan ama gün sonunda beni bilgisiyle ve tavrıyla rahatlatan bir doktor arayışındaydım. Nazlı hanım da tam böyle bir doktor. Felaket tellalı gibi en kötü olasılıkla yaklaşmıyor ama tabi ki tüm sürecin artı ve eksilerini anlatıyor.ay Lokman hekim hastanesi diyecektim sweta hanım için . Nazlı hanım nasıl birisi peki biraz anlatır mısınız . hala doktor karar veremedim operatör doktorlara eşim çok yanaşmıyor doçent ya da prof olsun diyor
Ben de nazlı hocayla devam ediyorum. Tam olarak böyle bir doktor. Çok memnunumAçıkçası sizin doktordan beklentiniz nedir ? Önemli olan bu bence. Ben beni germeyen , tüm olasılıkları konuşan ama gün sonunda beni bilgisiyle ve tavrıyla rahatlatan bir doktor arayışındaydım. Nazlı hanım da tam böyle bir doktor. Felaket tellalı gibi en kötü olasılıkla yaklaşmıyor ama tabi ki tüm sürecin artı ve eksilerini anlatıyor.
Merhabalar , kaçıncı haftasınız siz ?Ben de nazlı hocayla devam ediyorum. Tam olarak böyle bir doktor. Çok memnunum