ankara masaj terapisti ve kulunç kırdırma

kolera9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
958
297
103
kızlar kürek kemiğimde bi kulunç var aylardır geçmeyen. bugün doktora gittim bana masaj yaptır dedi, grupanyadan falan kampanyaları takip et büyük otellerde oluyo bazen onlara git dedi.
ankara'dayım sizin önerebileceğiniz bi kadın masör var mı?
ayrıca bu kuluncu kimler kırıyo var mı öyle birileri gerçekten :) youtube'da bi kaç video izledim kütürt diye kırıyolar çok hoş :d ama netten araştırdığım kadarıyla ankara'da bulamadım

Baya bir zaman geçmiş ama ginede yazmak istedim . Dün google çankaya masaj yazdım . amacım bir firma bulmaktı . ama düzgün bir yer arıyordum . Aynı sizin gibi bir sorunum vardı kulunçtan dolayı boynumu çeviremiyordum . Acile bile gittim inanın . Ama çözüm olmadı . Aradım yorumlara baktım . Ankarada en düzgün yerleri buldum içlerinden bir tanesini seçtim ve memnun kaldım . Derin doku masajı diye bir çeşit masaj ile hallettiler . ilk gün biraz ağrıdı fakat ertesi güne hiç bir şeyim kalmadı . gitmek isterseniz diye Tel : (0312) 442 05 06 Adres : Hoşdere Cad. No: 142 Çankaya Web sitesi : https://aresspamasaj.com web sitesinde gideceğiniz yerin fotolarınada bakın . Bir sorunuz olursa mesajlada özelden yazabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim:) kuluncum hala devam ediyor maalesef. Tek seferde geçti mi sizinki, kırdılar mı kuluncu? Ne kadar süredir bu sorunu yaşıyodunuz?

Guncellemissiniz bende yazayim Fatma hanima gidiyorum ben bir isletme veya kurum degil ama masaj sertifikasi olan 3 4 yildir bu isi yapan bi bayan.Isterseniz ozelden numarasini gonderebilirim.

Guncellemissiniz bende yazayim Fatma hanima gidiyorum ben bir isletme veya kurum degil ama masaj sertifikasi olan 3 4 yildir bu isi yapan bi bayan.Isterseniz ozelden numarasini gonderebilirim.

merhaba geç oldu biraz yeni gördüm mesajınızı eski konularıma bakarken. Numarasını alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…