Arkadaşlar daha önce bir fırsat sitesinden 6 seanslık diode tüm bacak kampanyası almıştım 2 seans gittim ancak 1 tane bile kılım dökülmedi ne yazık ki ben de orayı bırakıp bir başka özel hastanede alexandrite cihazıyla yaptırdım 20 gün içinde hemen hemen bütün tüylerim döküldü çok memnun kaldım ancak seans ücreti 400 tl ve ben de bir öğrenci olduğum için ağır geldi. bu hafta Ankara'da başta tıp merkezleri olmak üzere bir çok yeri aradım ve Magnet Tıp Merkezi'nde kampanya olduğunu öğrendim fiyatı uygun da geldi ama beni daha fazla dökecek param yok o yüzden gittiğim yerin son yer olmasını istiyorum ve komple 8 seanslık paket alacağım için yarıda kesemem Aranızda oraya gidip memnun kalanlar var mı? Umarım vardır ve güzel şeyler söyler :)
Ayrıca bir sorum daha var ben bu süreçte bacaklarımı çok iyi korudum tatilde çok çok hafif bir bronzlaşma var ki 3 gün kese yapsam o da gider. Bu engel olur mu alexandrite 'a ? Cildim beyaz tüylerim dert ve siyah bu arada.. Ancak kollarıma ne de olsa yaptırmıcam diye koruyucu sürmedim bronz şu an onun için de nd yag yaparız dedi hastane, sizce nd yag dan sonuç alır mıyım? yada kışın kollarım için de alexandrite'a geçmeli miyim?
Çok uzun oldu ama lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Ayrıca bir sorum daha var ben bu süreçte bacaklarımı çok iyi korudum tatilde çok çok hafif bir bronzlaşma var ki 3 gün kese yapsam o da gider. Bu engel olur mu alexandrite 'a ? Cildim beyaz tüylerim dert ve siyah bu arada.. Ancak kollarıma ne de olsa yaptırmıcam diye koruyucu sürmedim bronz şu an onun için de nd yag yaparız dedi hastane, sizce nd yag dan sonuç alır mıyım? yada kışın kollarım için de alexandrite'a geçmeli miyim?
Çok uzun oldu ama lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)