Ankara Liv/Lokman Hekim Akay Hastaneleri Kadın Doğum uzmanı önerileriniz

Alev_0658

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
89
48
Merhabalar. Liv yada lokman hekim akaydan doğum paketi almayı düşünüyorum. Yakın zamanda tecrübesi olan var mıdır? Hangi doktorla ilerlediniz? Sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhabalar. Liv yada lokman hekim akaydan doğum paketi almayı düşünüyorum. Yakın zamanda tecrübesi olan var mıdır? Hangi doktorla ilerlediniz? Sürecinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Merhaba doktor seçiminizi yapmışsınızdır. Hangi hastaneyi tercih ettiniz acaba. Hangi doktorla ilerliyorsunuz

Merhaba doktor seçiminizi yapmışsınızdır. Hangi hastaneyi tercih ettiniz acaba. Hangi doktorla ilerliyorsunuz
Malesef ilerleyemedik dış gebelik geçirdim. Ama süreçte takibimi Özgül Kafadar yaptı. Allah kendisinden binlerce defa razi olsun. Cok cok tecrübeli ve insancil bir doktor. Yeniden düşündüğümde onunla ilerleyecegim yine

Aa çok üzüldüm inşallah kendinizi hazır hissettiginizde bebeginiz size gelir saglikla. Teşekkür ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…