Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkAnkara Liv Hospital kadın doğum doktoru
Sakın Coşkun Şimşir hocaya gitmeyin biz CVsine aldanıp gittik hayatımın pişmanlığıdır evet parlak bir CVsi var ama çok daha önemli şeyler varmış. Tek kelimeyle doğumumu sabote etti bebeğim yürümeye başlayacak daha doğum travmasını atlatamadım. Ayrıca aynı şeyi yaptığı başka bir anneyle de tanıştım. Sezeryanda iyidir mutlaka ama normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle uzak durun çok büyük hasarlar bıraktı bende.
Ebru yüceyi neden tavsiye etmezsiniz ben 7 aydır kendisine gidiyorum sıkıntı yaşamadım aksine çok kibar ve iyi biri ne sorun yaşadınız acaba, bir ay sonra doğumum var çünkü öğrenmek istiyorum
BEn de liv düşünüyorum sadece doğum olarak normal önceliğim öneriniz var mı doktor olarak çok karışığım ya sezaryen de sıkıntı olmaz da normal işi sıkıntı