• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ankara lazer?

felicyam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
418
3
0
Ankara
merhaba kızlar,
tüylerden nefret edıyorum ,vucuduma lazer yaptırıyorum..ama şimdi kafayı yüzüme taktım..bıyık bölgesi lazer yaptırmak istiyorum ankarada yer tavsiye edebilir misiniz? kızılay olabilir,yada iyi biryer olursa sevınırım..
kızılayda bıryere gıdıyorum memnun degılım daha da coğaldı sanki...
özeldende msj atabılırsınız

kızlar yarın lazere gideceğim ama nereye,offf paranla rezil oluyorsun resmen,ankarada kızılayda özellikle iyi yer neresi? ben normalde 'bil tıp' a gidiyorum dahada çoğaldı sanki:( şimdi netten baktım 'elmas lazer' varmış birde 'ankara life lazer' var mış nasıl acaba bilen var mı??

gittiğim yerde candela lazerle işlem yapıyorlardı yüz bölgersi için iyi olmadığı yorumları okudum birkaç kişiden ,bu konuda fikri olan var mı candela ile?

Sanırım iki kliniği var. Biri Necatibeyde, diğeri GOPta.
Dr.Nihat ÖZKAN Adres 1:
Ozkan Dermatoloji Klinigi
Ugur Mumcu Cad. Kuleli Sok. No:89/8-9 Gop
Ankara Tel: 437 11 00

Adres 2:
Ozkan Dermatoloji Klinigi
Necatibey Cad 13-3 Kat:2 Sihhiye
Ankara Tel: 231 43 43

Lazer yaptıranlarda yüzdeki tüylerin arttığını gördüm. İyi araştırmalısın canım.

profildeki resim sana aitse esmersin heralde,dikkat et
birde yüzün için yerinde olsam lazer yaptırmazdım.

cihazlar konusunda bilgim var ama islemi hep bayanlar mı uyguluyor ? kardesimin sırt bolgesındeki kıllanma icindi bu soru
ve gercekten guvenebilecegım bir yeri bu kadar cok secenek varken nasıl bulucam? buyuk bi kısmı punduna getirene kadar ilgili, ya da işlemi yapacak kişilere guvenemiyorum hastaneler iyi mi acaba bu konuda? simdiden tesekkurler

Back