• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara lazer epilasyon merkezleri hakkında

06crazyim06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
722
595
123
Aylardır bu konuyu araştırıyorum işte budur dedigim bir lazer epilasyon yapan yere denk gelmedim en son bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Çankaya da estera poliklinikle gidip görüşecem kendisi çok memnun kalmış tabi gidip görüşmeden birsey anlaşılmaz umarım bu yoğun araştırma çabalarımın sonucunu alırım ama suan tek bildiğim şey kesinlikle poliklinik olmalı güzellik merkezi degil

ben de Etlikte bir yere başladım
inşallah işe yarar çünkü çok tedirginim ya işe yaramazsa param boşa giderse diye :KK17:

Mrb kzialr bende ariyorumm ...bianrkadasimda uzman poliknik tavsiye etti..oda cok titizldir insallah killar bida cikmaz..yorumlari olan avrsa alalimm

Bende Özel clnc medilife da başladım lazere 2.seans geliyor memnunum çalışanlarındanda öneririm herkese

Bugün Özel Clnc Medilife da lazerime başladım dökülmeleri sabırsızlıkla bekleyeceğim :süslü:

Aylardır bu konuyu araştırıyorum işte budur dedigim bir lazer epilasyon yapan yere denk gelmedim en son bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Çankaya da estera poliklinikle gidip görüşecem kendisi çok memnun kalmış tabi gidip görüşmeden birsey anlaşılmaz umarım bu yoğun araştırma çabalarımın sonucunu alırım ama suan tek bildiğim şey kesinlikle poliklinik olmalı güzellik merkezi degil
ÇANKAYA YA gidiyorsanız ÖZEL HERİON POLİKLİNİĞİ NEDE GİDİN BAKIN DERIM.dökülmeler güzel hatta biten bölgelerim oldu

ben ve bir çok tanıdığım ankarada çeşitli yerlere gittik, sonuç alamadı kimse.
Bir yere gidip boşuna para vermektense bence evde yapılan lazer aletlerinden alın, geç çıkartan ağda gibi ama en azından işe yarıyor.
Birde benim gördüğüm iğneli lazer etki ediyor, geri kalanı çöpe atılan zaman ve para.

Bende tavsiye ile Çankaya da Herion Poliklinigi ne gidiyorum dönem donem kampanyaları oluyor.çalısan personeller cok ılgılı.sizede tavsiye ederım.

Esterada genital yaptırdınız mı kaç seans yüzde kaç bitti memnun musunuz geri çıktı mı

Back