Salon kaçak değildirde lazer işini kaçak yapıyorlarmış. Geçmişte ben biryere para kaptırdım öyle daha 3. seansa gitmeden kapatıp kaçtılar Gittim şikayet ettim ama bi sonuç çıkmadı.
işte alexler falan varya onlar yasak. ben bu işi doktorların hastanelerin falan paranın kokusunu alınca değerlendirdiklerini düşünüyorum. yoksa bizzat hastanede çalışan arkadaşım söyledi sekreterlere yaptırdıkları bile oluyormuş. doktor yalandan başta konuşup ediyor. e para gelecek.
para kaptırmanız kötü olmuş en iyisi o zaman seans seans gidip ödemek. ben de seans seans olmasa da taksit taksit ödedim. pişman değilim :) biraz da şans demek
işte alexler falan varya onlar yasak. ben bu işi doktorların hastanelerin falan paranın kokusunu alınca değerlendirdiklerini düşünüyorum. yoksa bizzat hastanede çalışan arkadaşım söyledi sekreterlere yaptırdıkları bile oluyormuş. doktor yalandan başta konuşup ediyor. e para gelecek.
para kaptırmanız kötü olmuş en iyisi o zaman seans seans gidip ödemek. ben de seans seans olmasa da taksit taksit ödedim. pişman değilim :) biraz da şans demek
canım uyarın için sağol ama ben çok memnunum. her ipl bir değildir belki.
ben zaten biteceğine inanmayanlardanım. çevremde o kadar çok insan var ki giden alex i diyotu 1 tane biten görmedim.
beni bir kaç ay idare etsin azaltsın kötü görünüm gitsin ne bileyim batık olmasın daha ne isterim ki.
e şu anda da zaten bunu sağlıyor.
bir de benim kıllarım ince. alexandrite cihazı da görmez zaten. hele jilet falan yap derler. kafayı yerim.
canım uyarın için sağol ama ben çok memnunum. her ipl bir değildir belki.
ben zaten biteceğine inanmayanlardanım. çevremde o kadar çok insan var ki giden alex i diyotu 1 tane biten görmedim.
beni bir kaç ay idare etsin azaltsın kötü görünüm gitsin ne bileyim batık olmasın daha ne isterim ki.
e şu anda da zaten bunu sağlıyor.
bir de benim kıllarım ince. alexandrite cihazı da görmez zaten. hele jilet falan yap derler. kafayı yerim.
Konunun ilk açıldığı dönemde bende yorum yapmıştım.Demetevler ve Sincan gibi birçok şubesi olan merkeze düzenli gitmeme rağmen tüylerim azalmak yerine daha da çoğaldı.Birde estetisyenler çok sık değişti.Gittiğim bir seansta gördüğüm estetisyeni bir daha görmedim.Cihazları da her ne kadar inkar etseler de Ipl.Şu an sözleşmeye göre 4 seansım olmasına rağmen oraya gitmeyi bıraktım ve alexsandrite cihazı olan hastane araştırmasına başladım.Bana öneride bulunacak birisi var mı ? Parası önemli değil, çalışanlar bilgili ve ilgili olsun benim için yeterli arkadaşlar.Yorumlarınızı bekliyor olacağım