Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara lazer epilasyon , çok acil yardımınıza ihtiyacım var !
Durumu şöyle özetliyim. Demetevlerde bir güzellik merkezi var merkezi Sincan'da olan ve birçok ilde de şubesi bulunan. Memleketimde bir yakınım gitmiş memnun kalmış bana da önerdi. Bende bi bakayım dedim düştüm demet yollarına . Tatlı dilli güler yüzlü bir bayan yardımcı oldu ikna etti beni .Tüm vücut 1400 lira. 10 günlük kampanya varmış sonrasında fiyat 2 katına çıkacakmış. Bende bi sazan misali atlayıverdim tabi. 100 lira kapora verdim attım imzayı sözleşmeye. Cihazın ismini orada söyledi ama ben yanlış anladım galiba. Bugün tekrar aradım öğrendim IPL miş. Ama son teknoloji başlığı varmış falan filan. Haklı bi gerekçe göstererek sözleşmeyi 6 gün içinde iptal edebiliyorum. Ne yapmalıyım ? Bu merkez hakkında bilgisi olan var mı ?
Bende aynı merkezin Sincan şubesine gidiyorum gayet de memnunum.Kuzenim de geçen sene başladı koyu tenli olduğu halde onun tüylerinin %85i bitti diyebilirim. Genitali,koltuk altı ve bacakları neredeyse hiç çıkmıyor.Cihazlarının Alexandrite ve Diod olmadığını biliyorum ama ben yinede memnunum.
Durumu şöyle özetliyim. Demetevlerde bir güzellik merkezi var merkezi Sincan'da olan ve birçok ilde de şubesi bulunan. Memleketimde bir yakınım gitmiş memnun kalmış bana da önerdi. Bende bi bakayım dedim düştüm demet yollarına . Tatlı dilli güler yüzlü bir bayan yardımcı oldu ikna etti beni .Tüm vücut 1400 lira. 10 günlük kampanya varmış sonrasında fiyat 2 katına çıkacakmış. Bende bi sazan misali atlayıverdim tabi. 100 lira kapora verdim attım imzayı sözleşmeye. Cihazın ismini orada söyledi ama ben yanlış anladım galiba. Bugün tekrar aradım öğrendim IPL miş. Ama son teknoloji başlığı varmış falan filan. Haklı bi gerekçe göstererek sözleşmeyi 6 gün içinde iptal edebiliyorum. Ne yapmalıyım ? Bu merkez hakkında bilgisi olan var mı ?
arkadaşım sözleşmeye imza atsan bile ödeme .zaten ıpl cıhazla komple vucut bıtene kadar 230 tl ye yapıyorlar benım gıttıgım yerde .nerdeyse 6 katı.ben alexandrıte cıhaza bıtene kadar 1500 tl odedım.senın gıttıgın yer baya sacmalamış.baslık ne olursa olsun ıpl, sıstem olarak foto ısık oldugu ıcın tuyler tekrar cıkıyo.hatta sen onlardan once davran ve senedını ıste vermezlerse tuketıcı haklarına basvur.o da olmazsa noterden hizmet almadıgını ve senedın ıadesı ıcın protesto cek. zaten ugrasmayıp ıade ederler. hıc durma bosu bosuna paranı çöpe atıp zamanını harcama ıpl cıhaza gıdıp.
Bugün sözleşmenin iptali için gittim . Kadın hiç olumsuz bişey söylemedi. İptal edecekti yani. Özel değilse nedenini öğrenebilir miyim dedi. Bende dedim IPL cihaz istemiyorum. O da cihazın IPL tarafından üretildiğini ama ondan çok daha farklı bi cihaz olduğunu söyledi . HD E-light 'mış adı da. Kendi gözlerimle de gördüm cihazı. HD E-light yazıyordu üzerinde. IPL 'in modern ağda olduğunu ve zaten kullanılmasının sakıncalı olduğunu söyledi. HD E-light'la deneme atışı da yaptı. İkna oldum açıkçası. Sanırım şubenin 6000 üyesi varmış . Zaten birçok yerde şubesi de var. Devam edeceğim gibi görünüyor.
Bugün sözleşmenin iptali için gittim . Kadın hiç olumsuz bişey söylemedi. İptal edecekti yani. Özel değilse nedenini öğrenebilir miyim dedi. Bende dedim IPL cihaz istemiyorum. O da cihazın IPL tarafından üretildiğini ama ondan çok daha farklı bi cihaz olduğunu söyledi . HD E-light 'mış adı da. Kendi gözlerimle de gördüm cihazı. HD E-light yazıyordu üzerinde. IPL 'in modern ağda olduğunu ve zaten kullanılmasının sakıncalı olduğunu söyledi. HD E-light'la deneme atışı da yaptı. İkna oldum açıkçası. Sanırım şubenin 6000 üyesi varmış . Zaten birçok yerde şubesi de var. Devam edeceğim gibi görünüyor.
arkadasım o cıhazda foto epılasyon yanı sıstem olarak ıpl sıstemıdır.dedıgım gıbı oraya devam edeceksen fıyatı cok pahalı .heryerde bulununan ve ucuz yapılan bı cıhaz sıstemı ortalama komple bıtene kadar fıyatları 250 300 tl arası .
Daha önce ıpl yaptırmış biri olarak YAPTIRMAYIN derim.ıpl modern ağda olarak adlandırılıyor.
Ben burda forumlarda araştırma yaptım ve en son iki yerde karar kıldım biri nsc klinik diğeri daylıght klinik. İkisiylede 13 ocak günü görüşücem.alex,diode ve nd yağ kullanıyorlarmış.İki klinik kaba olarak fiyat verdiler ama önce kıl ve ten yapınızı görmemiz lazım dediler ve makinaları fda onaylı.Gideceğiniz yerlerde fda onaylı makina olmasına özen gösterin.
Ben dermatolog doktor ile görüştüm IPL yurt dışında modern ağda diye geçiyormuş, yani kıllar yeniden çıkıyormuş ben doktorun önerisiyle Ankaralife polikliniğine başladım, 3 seans oldu azalmalar oldukça fazla memnunum
Ben dermatolog doktor ile görüştüm IPL yurt dışında modern ağda diye geçiyormuş, yani kıllar yeniden çıkıyormuş ben doktorun önerisiyle Ankaralife polikliniğine başladım, 3 seans oldu azalmalar oldukça fazla memnunum
ben nsc klinikle görüştüm pazartesi ilk seansım var. Sizde hangi cihazı kullanıyorlar ve şu an 3. sensınız bitmiş sanırım seans araları uzadı mı ve yüzde olarak söylersek yüzde ne kadar oranda azalma oldu?
Siz sorduktan sonra aradım sordum, bana güven verdikleri için daha önce çok ayrıntı sormamıştım. Bacak için alex, kol için hem alex hem nd yag birlikte kullanıyolar bir hafta ara ile iki tarama yapıyorlar ( kollarımdaki kıllar incede) sizin için nsc yi sordum orası da iyidir dediler
Siz sorduktan sonra aradım sordum, bana güven verdikleri için daha önce çok ayrıntı sormamıştım. Bacak için alex, kol için hem alex hem nd yag birlikte kullanıyolar bir hafta ara ile iki tarama yapıyorlar ( kollarımdaki kıllar incede) sizin için nsc yi sordum orası da iyidir dediler
evet bende burda araştırdıktan sonra nsc ile görüştüm.Bende yüz diode,kol,k.altı,bacak,genital alex kullanacaklar.Buğday tenliyim alex ile düşüncelerimi belirttim.Beyaz tenlilere uygulanıyo diye hayır dedi doktor şu an kıl yapına en uygun alex inceldikçe nd yağa geçicez dediler.Bende güvendim umarım güzel sonuçlar alırım.%70 Azalma olması çok iyi bence artık ayva tüyü gibidir.Çok sevindim senin adına inşallah bende güzel sonuçlar alırım...
Çok teşekkür ederim sorduğunuz için ...nsc ile kötü yorumla karşılaşmadım ama daha önceki tecrübemden dolayı insan kötü düşünceleri aklından atamıyo işte..
Buradaki yorumlara baktım ben de Ankara life polikliniğine gittim. Arkadaşlarımla birlikte başladık biz hiç olmulmuzluk yaşamadık bence iyi iş yapıyorlar
bence fiyat iyi. ben İstanbulda daha uyguna başladım o ayrı ama. benim gittiğim cihazda ipl grubuna giriyormuş. çok memnunum. buradan bir üyenin yorumlarıyla gitmiştim. yalnız bende sözleşme falan imzalatmadılar. taksitle ödedim.
senin öyle bir dezavantajın varmış ama zaten öneriyle gitmişsin. neden dert ediyorsun ki.
kaçak olduğunu sanmıyorum. cihazların bazıları yasak oluyormuş sadece
gittiğim salon kapansa benim mesela aşırı üzülürüm.
yorumlar da maşallah reklam alanına dönmüş.
bence fiyat iyi. ben İstanbulda daha uyguna başladım o ayrı ama. benim gittiğim cihazda ipl grubuna giriyormuş. çok memnunum. buradan bir üyenin yorumlarıyla gitmiştim. yalnız bende sözleşme falan imzalatmadılar. taksitle ödedim.
senin öyle bir dezavantajın varmış ama zaten öneriyle gitmişsin. neden dert ediyorsun ki.
Salon kaçak değildirde lazer işini kaçak yapıyorlarmış. Geçmişte ben biryere para kaptırdım öyle daha 3. seansa gitmeden kapatıp kaçtılar Gittim şikayet ettim ama bi sonuç çıkmadı.