• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Lazer , diane35 ve glucophage

Sivasliikiz89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
4
0
86
Danimarka
mrb arkadaslar, yeni üye oldum mukenmel bir site, ben Ankara Lazer'e gidiyorum, taniyan varmi? ben Danimarkadan geliyorum, doktora gittim Ankarada Over Kist varmis yumurtaliklarimda, bana diane 35 verdi ve glucophage hapini verdi,bunlari 1 sene kulanacakmisim, ve lazere gidersem tüylerim daha cabuk bitecekmis. Böyle durumda olan kimse varmi? daha önce danimarkada gitmistim lazere 1 sene gitmistim ama hic bi faydasini görmedim dahada fazla gelmeye basladi (tüyler yani), simdi Ankara Lazer'de lazer oluyorum makinanin adi Alexander cook guzel 1 defa denedim 2. hafta gectiktensonra yuzumde hic bir kil kalmadi, yine Ankaraya gidecem 3 hafta sonra:)

cevaplarinizi bekliyorum

(kusura bakmayin turkcem biraz zayif) :)

canım bende de polikistk over var bende diene 35 kullanıyorum ama diğer ilacı hiç kullanmadım lazere gittim 10 seans (alexndra ) ama bıraktıktan 6-7 ay sonra tekrar cıktı acaba su ikinci bahsettiğin ilacı mı almalydım doktor ne dedi sana tam olarak yazarsan cok sevinirim

kızlar doktor kontrolünde olması şartıyla,hangi bölgeye yaptıracağınıza göre hem makina hem de kullandıkları yöntem farklılaşıyor..bir bölgeden alınan sonuç diğer bölgede alınmıyor,lekeler oluşabiliyor,çok dikkatli olunması lazım..kolay gelsin herkese

ankara lazeri biliyorum fatma yıldız olmalı dermatolojı doktoru orayada yapdırmışdım lazer kadın dürüst yanı 3 sefer falan gittim ayrıca sölediğin ilaçlarıda kullanıyorum ama eger yuz bölgesıyse lazerle bitmez zamn harcaba bence

o ilaçları kullanırken lazere gitmesen de tüylerden kurtulursun => ama ömür boyu değil!!! ilacı ben de kullanmıştım 6 yıl önce ve kullanırken döküldüler. (ben de polikistiğim) ilacı bıraktıktan bir süre sonra yeniden çıktılar. bence ilacı kullanırken boşuna lazere gitme. azalan tüyler en çok ilaç etkisiyle oluyor. lazeri ilacı bıraktıktan sonraya ertele ;) yüzün için de iğneli yaptır; lazer değil olumunekankayizsmile

Back