Ankara Labioplasti

hasret27362728

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
10
1
26
Arkadaşlar Ankara'da labioplasti ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü doktor seçemedim. Bu yaz düğünüm var ve artık acil olmam gerekiyor. Önerebilceğiniz yaptırdığınız bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor varmı. Yardımcı olursanız çok seviniirim. Şimdiden teşekkür ederim :)

Arkadaşlar Ankara'da labioplasti ameliyatı olmak istiyorum ama bir türlü doktor seçemedim. Bu yaz düğünüm var ve artık acil olmam gerekiyor. Önerebilceğiniz yaptırdığınız bildiğiniz duyduğunuz iyi bir doktor varmı. Yardımcı olursanız çok seviniirim. Şimdiden teşekkür ederim :)
merhaba buldunmu ankarada bu ameliyatı yaptiabilecegin bir doktor bilgi verebilirmsiin:)

Kızlar Esra Demir Yüzer’ duydum birde süleyman eserdağ. Çarşamba günü süleymab beye ameliyat olacağım ve çok korkuyorum. Bakalım nasil olacak. . .

merhaba geçmiş olsun. ben bir liste yaptım senin varsa ihtyacın mesajdan ulaşabilirsin bana

Ameliyat olmadıysan Esra çabuk cömerti araştırmalısın ben vajinoplasti ve labioplasti oldum.3 ay oldu neredeyse herşey geçti şükür dudaklar eşitlendi şişliklerim morluklarım hiçbişeyim kalmadı.

Ameliyat olmadıysan Esra çabuk cömerti araştırmalısın ben vajinoplasti ve labioplasti oldum.3 ay oldu neredeyse herşey geçti şükür dudaklar eşitlendi şişliklerim morluklarım hiçbişeyim kalmadı.
Bende Esra Hanıma geleceğim iznimde nekadar ödediniz? İyileşme sürecinde nelere dikkat etmemiz lazım bir de çok ağrı yaşadınız mı canım tatlı korkuyorum.

X