Ankara kr dn mekanlar bilenler yardm ltfen

valla ben adanalıyım ama ankaraya gelin gidiyorum gerçi yıllardır ankaraya gide gele ankaralı oldum.ama dügün yerleri hakkında pek fazla bilgim yok ama zaten mars bovlingin kapalı kısmıda var.yani yagmur olursa içeri kısmı hazırlanıyor benim dügünüm allahın izniyle 26 haziranda aslında ankara havası pek belli olmaz inşallah yagmur falan olmaz.işte kır dügünününde bu stresleri var

yemekli ama 175 kişilik ama içki yok içki olunca ücert çok kabarıyor oyüzden biz içki olayına hiç girmiyoruz.video çekimi ve fotoyuda biz dışardan getiricez

benim bildiğim çok güzel bi bahçe var.şehri sima adı çiftlikte düğünümü bende orda yapmayı düşünüyorum bakalım:)

benim bildiğim çok güzel bi bahçe var.şehri sima adı çiftlikte düğünümü bende orda yapmayı düşünüyorum bakalım:)

şehri sima da yemekli olursa kişi başı 35 tl diyor, yemeksiz olursa 25 tl.
benim düğünüm seneye olacak ve şimdiden yer ayırttırmam gerektiğini söylediler.

canım, gerçi bizim düğüne daha var ama ben merak ettim de mekanlara bir bakayım dedim. nişanlım odtü mezunu ben zamanında vişnelik de havuz başı bir düğüne gitmiştim gerçekten çok kaliteliydi herşeyiyle ama birisi internette 15 milyar tuttuğunu falan yazmış. bizim alkolsüz olacak düğünümüz hadi o da indirsin indirsin 12-13 milyara... yine de çok pahalı geldi bizi aşar yani. sen peki biliyor musun hiç fiyatını gerçekten bu kadar mı tutuyor yani?

bir de senin söylediğin vilayet evine vs baktım harika gerçekten muhteşem hatta boshayallersmile
peki bunların fiyatlarıyla ilgili bir bilgin var mıdır?

Kızlar aranıza bugün katıldım, günlerdir kır düğünü mekanı aradığım içinde ilk yorumum bu başlığa olsun istedim, dün şehr-i sima diye bir mekanla anlaştık 16 Temmuzda düğünüm olucak kısmetse, en can alıcı nokta şüphesiz fiyatlar, biz 2011 fiyatlarına yetişebildik ama ay sonunda 2012 fiyatlarına geçeceklerini söylediler, düğünüm yemekli olucak seçtiğim menünün fiyatı 40+KDV ancak kdv'yi hesaba katmıyolar 40 lira üzerinden indirim yaptılar 36.5 liraya anlaştık buçuğuda var olkestra içinde ayrıca 1000 lira ödicez, 2012'de bu fiyat 1250 olucakmış, mekanla ilgili detaylara sitesinden bakabilirsiniz, Allah tüm evleneceklere yardım etsin bir yastıkta kocatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…