• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara kr dn mekanlar bilenler yardm ltfen

derinxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
110
0
96
43
Ankara
arkadaşlar lütfen ankarada kır düğünü mekanı uygun fiyata bilen arkadaşlar yardım edin lütfen.haziranda evliniyoruz ama nişanlımla kır dügünü yapıcaz ve uygun güzel ve aynı zamanda uygun fiyatlı yer arıyoruz.ben adanalıyım ve adanadayım ve ankara olan arkadaşlardan ve dügün mekanları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım bekliyorum lütfennnnn

bana kimse yardım etmiycekmi arkadaşlar ankarada dügün mekanları kır dügünü bilen arkadaşlar yardım lütfen

canım ankarada havayolu üstünde Anadolu otel war oranın kır düğünün güzel olduğunu duymuştum... ama fiyatı konusunda bi fikrim yok:(
gölbaşında da mekanlar war kır düğününe uygun...

mars bovling diye biyer varmış nişanlım orayla görüşücek ama sadece internetten gördüm tabi olursa gidip görücem ama fiaytı 5.5 ytl

cnm incekte club mirador ve beşevlerde atlısporun restoranı var ikiside çok güzel mekanlar ama hava belli olmuyo şutarafagitti haziranda açık hava ankarada riskli haberin olsun akşamları çok serin oluyo hatta yağmur bile olabiliyo

sagol canım ya benimde tek korkum bu ama nişanlım kır dügünü olsun istiyor tabiki bende inşallah yagmur yagmaz.peki mars bovlingi hiö duydunmu nasıl biryer gerçi çarşamba günü nişanlım gidip görüşücek ama tabi başka yerler bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfennnnn

atlı spor kulubü harika kızlar eğer uygunsa fiyatı orayı tutun derim çok hoş bi ortam bikaç sene önce yemeğe gitmiştim oraya harikaydı serwis falanda...
mars bowlinge biz bowling oynamaya gidioduk arklarla ama neresinde yapılacak bilmiorum düğün...
fark etmedim öle bi mekanı olduunu...

canım atlı spor diye bahsettiğin yer altınparkta ki açık hava düğün salonu mu ? eğer orası ise bu sene arkadaşımın orada düğünü oldu ortam felan çok güzel 8000ytl ye oldu onların düğünü.ortam hoşuma gitti lakin gelin masasını 4 tane kolon olan kendilerine göre özel yapılmış bir yere koymuşlardı orası hoşuma gitmedi her resimde o sutunların resmi çıkar diye düşünüyorum.

canım ankarada kır düğünü için bizim çatı var gölbaşında milli piyangonun tesisleri var vilayet evi var ihracatçılar birliği var atlı spor güzel bir çok kurumun bu tarz yerleri var kurum tesisleri daha uygun fiatlı olur diye düşünüyorum odtü var birde

çok teşekkür ederim.peki nasıl yerler buralar fikriniz varmı.arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.nişanlım mars bovlingle gidip görüştü ama tabi birkaç yere daha bakılıcak.biliyosunuzki yazki dügün için şimdiden yer kiralınıyor.biz haziran sonlarında yapıcaz allah kısmet ederse ama hava ankarada soguk oluyor.geçen yıl ankarada yakınımızın dügünü oldu açık havada haziran ayıydı ve buz gibiydi donmuştuk.bende öyle olmasından korkuyorum.ama nişanlımda bende kır dügünü yapmak istiyorum inşalla yagmur yagmaz

canım benim arkadaşımın düğünüz ağustosun sonunda oldu.ramazandan 1 hafta önce idi.altınparkta ki havuz başında ki yerde oldu.davetler gelin masasının iki yan kısmındalardı.yalnız havuz tarafı soğuktu orada oturanlarda o anlaşılıyordu.biz kuytu kısımda oturduk orası bizim için iyiydi:D

arkadaşar bu konuyu yeniden gündeme getirmek istiyorum.. benim de en fazla herşey dahil 4000 ytl olacak kokteyl tarzı yemeksiz kır düğünü mekan araştırmam başladı ankarada..bilenler varsa yardımcı olurlarsa çok makbule geçer inanın ki..a.s.

gençlerbirliği spor kulübünün yeri var beşevlerde ama fiyatı ne kadar bilmiom...havuz başında süperrr...bide ulusda stadın içinde eskirim kulübündede açık havada düğün yapılıyor orada çok şık..ankara tenis kulübü var oda stadın içinde...bide gene stadın içinde tsyd lokali var ordada kır düğünü oluyor...ayyy hep hep sporla alakalı yerleri dedim mesleğimden dolayıkaydirigubbakcemile3ama fiyatlar konusunda pek bilgim yok :1no2:umarım yardımcı olmuşumdur

arkadaşım konuyu ben açmıştım ama çok şükür biz yer bulup tuttuk mars bowling diye biyer var çokta güzel biyer nettende bakabilirdin ama iki tarafı var bir tenis kordunun içinde yapıyor bide çim kısmında biz tamamı çim olan yeri tuttuk gelinle damat kısmı kamelya altında yer yapıyor çok tatlı.19 hazirana tuttuk.nişanlın anakaralıysa gitsin bir görüşsün yani düşündügün fiyatın belki azbiraz üstünde olabilir kiş sayısına göre

havuz başı sevenler için devlet demiryollarına bağlı ankara demirsporun organizasyonları güzel oluyo,üstelik ismimi verirseniz yardımcı da olacaklardır size,isteyen olursa yardımcı oluruma.s

arkadaşım konuyu ben açmıştım ama çok şükür biz yer bulup tuttuk mars bowling diye biyer var çokta güzel biyer nettende bakabilirdin ama iki tarafı var bir tenis kordunun içinde yapıyor bide çim kısmında biz tamamı çim olan yeri tuttuk gelinle damat kısmı kamelya altında yer yapıyor çok tatlı.19 hazirana tuttuk.nişanlın anakaralıysa gitsin bir görüşsün yani düşündügün fiyatın belki azbiraz üstünde olabilir kiş sayısına göre

canım nişanlımın dogumgunu 19 haziran biz de 20 haziran da yapmayı düşünüyoruz ve kır düğünü yada kokteyl istiyoruz.. bana fiyatlar hakkında bilgi verir misin?belki aynı yerde bir gün arayla evleniriz. :)

yanlız cumartesi günleri fiyat biraz daha farklı oluyor.dedigim gibi kişi sayısına göre fiyat belirliyor bizim 175 kişi sanırım 4.5 falan ama içerisinde foto ve videosu yok biz getiricez dışardan.ama bence siz bir gidin görüşün ben fiyat konusunda tam fiyat veremiyorum ama çok hoş biyer.internetten bir bak bence.bizim ikiyerde dügün olucak.ben adanalıyım ankaraya gelin gidiyorum.burdada 11 haziranda olucak kısmet olursa ankarada da 19 haziranda.gerçekten çok zor işmiş bu hazırlıgı allah hepimeze yardım etsin

bilgiler için çok teşekkür ederiz.yarı açık yarı kapalı ankarada önerebileceğiz başka yerler varmı? harikalar diyarı tarzında. düğün eylülde olacak, serin olursa kapalı tarafa geçebileceğimiz şık biryer arıyoruz yemeksiz.

Back