ANKARA KPSS KURSU ARIYORUM Yardim

seyyahhk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
873
599
39
Kizlar ankarada onerebileceginiz iyi bir kurs varmi egitim + gk-gy kafam o kadar karisti ki birsuru yerle gorustum geri sayim basladi ama ben hala belirsizim
Bu arada sifirdan baslayacagim herseye uzun bir aradan sonra ilk kez girecegim yani durum acil :KK61:

Ramazan Yetgin hoca bu yıl Yargı Akademi'de olacaktı.
Isım vermemın sebebi, belki arastırırsınız ve ne kadar hayranı olduğunu görürsünüz :)

Bende Kuzey Akademi'deyim .
Şimdilik sadece GK + GY ve memnunum
8'inde alan başlayacak .

Ben de 2015-2016 için eylülde kpss ye başlayacağım Ankara'da. İngilizce Öğretmenliği okuyorum son sınıf. Karacan Akademi mi, İhtiyaç Akademi mi sizce daha iyi?

Canim karacan genel olarak pek olumlu seyler duymadim ama tabi oraya gitmedigim icin bilemiyorum
Bide herkesin anlama tarzi farkli oldugu icin sen begenirsin iyi gelir baskasu begenmez bilemezsin tabi

Canim karacan genel olarak pek olumlu seyler duymadim ama tabi oraya gitmedigim icin bilemiyorum
Bide herkesin anlama tarzi farkli oldugu icin sen begenirsin iyi gelir baskasu begenmez bilemezsin tabi

Karacan ben taa lisedeyken falan çok duyardım ama hep açık öğretim kitaplarını sınavlarını falan duyardım. Kpss de sanırım ihtiyac daha iyi gibi. Ankara'da yaşayan arkadaşlardan rica etsem birilerine sorar mısınız? Ben eylülde evlenip oraya yerleşcem. Şu an orada değilim :/

Ben kuzey akademiye gidiyorum bu sene canim o yuzden kesin bisey diyemeyecegim ama bende karacanla ihtiyac kiyaslaninca ihtiyac daha iyi diye duydum

Kuzey Akademi nasıl memnun musun peki? İngilizceciler için, alan bilgisi dersleri var mı orda?

merhaba arkadaşlar, Kuzey Akademi yi sormuşsun arkadaşım ben gittim kpss için yds ve alanda da gayet başarılı bir dersane , öğretmenlerinden aşırı memnunum yani öyle söyleyim, emin ol tam hazırlıklı girersin sınava hiç kaçırmadan görüş derim orayla :) ben çok memnundum:)

Merhaba ben Dgs kursu için bir çok yer araştırdım aziz hoca nin matematik akademi , sibel aydın,kuzey akademi arasında kaldım acaba yardımcı olurmusunuz.

Ben gecen sene gittim kuzey akademiye kpss icin hocalari cok iyiydi ama tabi cok sistemi oturmamisti yani kitle dersaneleri gibi olmuyor ama aile gibi oluyorsun

X