• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara kpss A Grubu (eğitim bilimleri) için Dersane Önerirmisiniz

imrnn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
5
0
16
Selamlar arkadaşlar...
Tarih bölümü öğrencisiyim ve Ankara'da gidebileceğim iyi bir dershane arıyorum deneyimlerinizi ya da önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler... :)))) :34:

Acikcasi dersane oneremicem. Çünkü garip bir şekilde sans isi. Bir kurumun a ildeki eğitim kalitesi b yi tutmayabliyor. Ama deneyimlerimi paylaşmak isterim.
Konu anlatimi çok kullanmadim ben. Soru bankalarini da mutlaka çözümlü alin. Dershaneye gitsen bile hocaya ulaşmak tüm sorularini sordurmak kolay olmuyor. Benim eğitim hocalarimij bir kismi beyaz kalemin yazari idi. Heleki öyt tek gecerim çok memnun kaldim. Ama soru bankaları deneme seklindeydi. Son 1 aya kadar hic isime yaramadi konular bitmemişti çünkü. Soru banka si ve konu anlatim olarak pegemi de tavsiye ederim. Soru bankasi çözümlü ve anlamadigim yerde niye böyle diye bakabiliyorsun. Yargi hic kullanmadim. Kagidini sevemedim.(buna çok dikkat ediyorum. Yapragini sevmedigim kitabi kullanmak da ) uzman kariyer kullanmdim ama kullanan arkadaşlarım memnun değildi. İhtiyaç bur kaç kitabi vardi ve tabi ki seve seve kullandim bal boncuklu falan. :) fem soru bankasi vardi bide. O da iyiydi çözümü vardi.

Birde konu anlatimi bir tane yetiyor. Soru bankasinda farkli kaynaklar al ki farklı kaynaklardan yararlan.

Birde nette bir hoca var oğuzhan ünal isminde. Kendi sitesinde güzel kaynak soru ve tahminler yayinliyor. Takip etmende fayda var.

teşekkür ederim önerileriniz için geç dönüm kusura bakmayın girmiyordum bu ara siteye tekrar çok teşekkürler... :)))))

Back