- 24 Ağustos 2019
- 449
- 169
- 103
- 29
- Konu Sahibi My life my decision
-
biz üç yllik evliyiz ve istiyoruz koruyucu aile fakat iki yıl bekliycekmiyuzBende istanbulda oturuyorum bende ilgiliyim bu konuyla biraz netten araştırdım aslında zor bisey degil gidip başvuru yapılıyor bağlı olduğun ilçe belediyesine zaten yazıyor nette de neler yapılması gerektiği 3 cocuga kadsr koruyucu aile olunabiliyor 5 yıllık evli olunması sağlık raporu gelir beyanı falan var istenilen birde cocugun maddi mi manevimi desteğini yapacağınızı belirtyosunz eğer maddi gücünüz cok yoksa masrafını devlet karşılıyor yas gurubuna göre değişiyor miktar da oyle yazıyordu. Ankarada da cok farklı değildir sanıyorum. Cocugun ister 1 yıl ister 3 yıl ister ömür boyu koruyucu aile olarak yanında olabiliyorsunuz bunları kurumla beraber konuşup dahada iyi öğrenirsiniz.
Koruyucu aile olmak için evli bile olmaya gerek yok diye biliyorum. Sumru Yavrucuk bekar ve koruyucu aile olduğu bir çocuğu var.biz üç yllik evliyiz ve istiyoruz koruyucu aile fakat iki yıl bekliycekmiyuz
Koruyucu ailede evlilik şartı yok. Yada kaç yıllık evli olduğunun bir önemi yok. En az ilkokul mezunu, ve gelir durumuna bakıyorlar. Başvuru yapan var mı diye merak ettim. Pazartesi gidip görüşmeyi düşünüyoruz eşimleBende istanbulda oturuyorum bende ilgiliyim bu konuyla biraz netten araştırdım aslında zor bisey degil gidip başvuru yapılıyor bağlı olduğun ilçe belediyesine zaten yazıyor nette de neler yapılması gerektiği 3 cocuga kadsr koruyucu aile olunabiliyor 5 yıllık evli olunması sağlık raporu gelir beyanı falan var istenilen birde cocugun maddi mi manevimi desteğini yapacağınızı belirtyosunz eğer maddi gücünüz cok yoksa masrafını devlet karşılıyor yas gurubuna göre değişiyor miktar da oyle yazıyordu. Ankarada da cok farklı değildir sanıyorum. Cocugun ister 1 yıl ister 3 yıl ister ömür boyu koruyucu aile olarak yanında olabiliyorsunuz bunları kurumla beraber konuşup dahada iyi öğrenirsiniz.
HAYIR hayır. Kaç yıllık evli olduğunu sormuyorlar. Birey olarak tek başına bile başvuru yapabiliyorsun. Evlilik şartı bile yok. Maddi gelir ve ilkokul mezunu olmak yeterlibiz üç yllik evliyiz ve istiyoruz koruyucu aile fakat iki yıl bekliycekmiyuz
Evet. Herşey anlatılmış ama yaşayan var mı.?nereye gidip başvyrulmuş ankara içinde merak ediyorumNete yazın koruyucu aile olma şartları nereye başvuru yapabilirim yada nerden bilgi alabilirim hepsi çıkıyor
Yukarda yazmıştım zaten aynen gidip gorusurseniz daha doğru yol alırsınız elbetteKoruyucu ailede evlilik şartı yok. Yada kaç yıllık evli olduğunun bir önemi yok. En az ilkokul mezunu, ve gelir durumuna bakıyorlar. Başvuru yapan var mı diye merak ettim. Pazartesi gidip görüşmeyi düşünüyoruz eşimle
Gelir beyanı istiyorlar düzenli gelırı olsun yeterli ama sosyal hızmetler koruma altındaki çocuklara çocuklara gider ve ihtiyaçları ıcın belırlı aralıklarla ödeme yapıyor.Buda aıleleri maddi kaygılar konusunda koruyucu aıleliğe tesvık edebılmek için tam olarak aıleden istedıklerı uygun şartlarda sıcak bır aıle ortamı sağlamaları aslında birde sıgortası olmayan anneye isteğe bağlı sıgortası yapılabılıyorMaddiyat durumunu sorduklarina gore maddi destekte olsun diye mi acaba
biz üç yllik evliyiz ve istiyoruz koruyucu aile fakat iki yıl bekliycekmiyuz
Evet. Herşey anlatılmış ama yaşayan var mı.?nereye gidip başvyrulmuş ankara içinde merak ediyorum
40 yasndym peki bebek evlat edinebilirmiyiz yoksaYaşınız 30 dan büyükse 5 yıl evlilik şartı yok.
40 yasndym peki bebek evlat edinebilirmiyiz yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?