- 11 Haziran 2017
- 2
- 2
- 40
- Konu Sahibi dilda-dilda
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim uzun zamandır takip ediyorum bir çok falcı ismi duydum hemen hemen hepsine gittim mihriye fikriye, figen, deniz erin, nurhayat, mustafa, soner vs benim 2 yıllık bi ilişkim vardı ayrıldık hepside gelicek dedi umutla bekledim verdikleri tarih leri hiç biri çıkmadı artık gerçekten umu dumu yitirdim kimseye inancım kalmadı bi arkadaşım birini önerdi gırgır kafe demet çok met etti merak ettim gitmeye karar verdim son kez onu deneyim dedim randevulu çalışıyormuş randevu aldım ve gittim su falı baktırdım kadın takır takır saydı ailem işim kardeşlerim annem ben bişey söylemeden sormadan en son ayrılık yaşamışsın hala bekliyorsun dedi umutlandım sonra ya evlen miş yada nişanlı yüzk var bunda dedi yıkıldım ve çok kızdım kendim ce param boşa gitti diye bidaha falcı bitti dedim kendime ve çıktım 3 ay sonra ögrendim ki nişanlanmış gerçekten ve şok oldum anlıcanız hayal satanlar degil gelmicek bekleme yüzük var diyen demet hanım haklı çıktı gidecekseniz öneririm okadar net konuşmuştu ki ve gerçekten de öyle oldu boşa paranızı hayal satanlara harcamayın.