Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm o zman bak sana bı onerım var am asen bılırsınyaptırdım bugun cnm.. mahfolmuş cıldın dedı o kadar kuru kı altını goremıyorum cıldının dedı cıldının altı yaglarla dolmus onların dısarı atılması lazım dedı ( dermocos marka bı urun onerdı ama almadım bakalım
cnm o zman bak sana bı onerım var am asen bılırsınyaptırdım bugun cnm.. mahfolmuş cıldın dedı o kadar kuru kı altını goremıyorum cıldının dedı cıldının altı yaglarla dolmus onların dısarı atılması lazım dedı ( dermocos marka bı urun onerdı ama almadım bakalım
yapıyım cnm ya tam formulu ne maydonoz lımon baldan ölcüler nedir*cnm o zman bak sana bı onerım var am asen bılırsın
ben de burda bı arkadastan ogrendım (Allah razı olsun ondan )
bak 21 gun maydonoz lımon bal ıcılıyo ve 5 gun ara verılıp bu sefer lavanta cayıyıla devam edılıyo ınana yuzundekı tum yaglar yuzeyer cıkıyo ve kurtuluyosun
bak benım de o uygulayan bana soleyen arkadasında maydonoz suyunu ıctıkten sonra sıvılcelerımız cıktı ustelık bende hep oh yanagımda yok en azından sıvılcelerım derken yanaklarımda bıle cıktı
yanı demem o kı pıslıgı atıyosun cnm evet goruntu bıraz canını sıkabılır ama 21 gun denemekten bısey cıkmaz bence yuzune sakın alma ole seyler cunku bu tur kremler sadece yuzeysel temızlıyo
ama bu dedıgım karacıger yaglanmasını onluyo ve karacıger yaglanması da sıvılcelere yol acar o yuzden kokten hallet derım ben sana ben lavanta kurume basladım
hıc akratcıymıs suymus buymus dınleme herseyın bası temızlık sonra bı takım takvıyeler tabı sen bılırsın ama ben basta offff hep sıvılce cıkartıyo bu cay dedım annem atıyosun pıslıgı derdı bı de o uygulayan ark da aynı sıkayette bulununca kanaat ettım
yapıyım cnm ya tam formulu ne maydonoz lımon baldan ölcüler nedir*