purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi purplebliss #1 Var mıdır aranızda Ankarada yaşayan kitap kurtları.Belki zaman içinde buluşmalar düzenleriz..
purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 15 Mayıs 2015 Konu Sahibi purplebliss #2 Yok mu hiç yahuu :))
AryaHebun Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 16 7 46 13 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #3 purplebliss .!.: Yok mu hiç yahuu :)) Genişletmek için tıkla... Ben varım! tam kurt denmez ama okuyucuyum işte.
purplebliss .!.: Yok mu hiç yahuu :)) Genişletmek için tıkla... Ben varım! tam kurt denmez ama okuyucuyum işte.
bhrorhn Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 70 6 41 16 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #4 purplebliss .!.: Yok mu hiç yahuu :)) Genişletmek için tıkla... Mrb bende varım bebegimden fırsat buldukça okurum bende. Ankara
purplebliss .!.: Yok mu hiç yahuu :)) Genişletmek için tıkla... Mrb bende varım bebegimden fırsat buldukça okurum bende. Ankara
purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 18 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #5 AryaHebun .!.: Ben varım! tam kurt denmez ama okuyucuyum işte. Genişletmek için tıkla... Okuyucu olmak yeter zateeennnn
AryaHebun .!.: Ben varım! tam kurt denmez ama okuyucuyum işte. Genişletmek için tıkla... Okuyucu olmak yeter zateeennnn
purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 18 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #6 bhrorhn .!.: Mrb bende varım bebegimden fırsat buldukça okurum bende. Ankara Genişletmek için tıkla... Bebek varken zor olur tabii ne kadar okunsa kardır heralde :))
bhrorhn .!.: Mrb bende varım bebegimden fırsat buldukça okurum bende. Ankara Genişletmek için tıkla... Bebek varken zor olur tabii ne kadar okunsa kardır heralde :))
AryaHebun Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2014 16 7 46 24 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #7 bhrorhn .!.: Mrb bende varım bebegimden fırsat buldukça okurum bende. Ankara Genişletmek için tıkla... purplebliss .!.: Okuyucu olmak yeter zateeennnn Genişletmek için tıkla... Michael Cunningham'ın Saatler kitabına yeni başladım. Kitap iyi bir girişle başladı, sürükleyecek gibi. Siz neler okuyorsunuz?
bhrorhn .!.: Mrb bende varım bebegimden fırsat buldukça okurum bende. Ankara Genişletmek için tıkla... purplebliss .!.: Okuyucu olmak yeter zateeennnn Genişletmek için tıkla... Michael Cunningham'ın Saatler kitabına yeni başladım. Kitap iyi bir girişle başladı, sürükleyecek gibi. Siz neler okuyorsunuz?
purplebliss Guru Kayıtlı Üye 23 Kasım 2007 518 377 25 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #8 AryaHebun .!.: Michael Cunningham'ın Saatler kitabına yeni başladım. Kitap iyi bir girişle başladı, sürükleyecek gibi. Siz neler okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu ara okuduklarım genelde öykü oldu.. Şu an mehmet güreli okuyorum hayaller ve sokaklar
AryaHebun .!.: Michael Cunningham'ın Saatler kitabına yeni başladım. Kitap iyi bir girişle başladı, sürükleyecek gibi. Siz neler okuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu ara okuduklarım genelde öykü oldu.. Şu an mehmet güreli okuyorum hayaller ve sokaklar
Estella- Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 31 Ekim 2014 1.211 2.310 26 Haziran 2015 Konu Sahibi purplebliss #9 Olmaz miii !! Mesleğim oldu benim artık
israisra Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2012 80 2 1 Ağustos 2015 Konu Sahibi purplebliss #10 Forum açılıp kapandı mı hani kitap tavsiyeleri hani güzel Buluşmalar