Ben baktimda hep boya yaptiklarini paylasmis sanki ve acikcasi cokta basarili bulamadim kendisini..Sanki bazi gri saclar yanmis gibi duruyor hatta :/Kısa saç kesimi konusunda bulabileceğiniz en iyi kuaför ankara da Selçuk Günal Kuaför. İnstagramdan yaptığı modellere bakabilirsiniz
Mrb canım saçlarını eğer hala kestirmediysen ya da kestirmeyi düşünen başka arkadaşlar varsa kuaför olarak Mustafa Pehlivan'ı kesinlikle tavsiye ederim.Ben genelde çok zor beğenen ve zor memnun olan bir insan olarak Mustafa Beyin kesimlerinden çok memnunum. Sadece müşteri istiyor diye değil, müşterisinin yüzüne gidecek modelleri başarıyla uyguluyor. Yaptığı çalışmaları instagram hesabından inceleyebilirsiniz. Kendisi şu an Batıkent Metro kuaförde çalışıyor, gittiğinizde Mustafa Pehlivan 'a geldik deyince yönlendiriyorlar kendisine...Kuaför tavsiyesinde bulunabilecek kimse yok mu?
Mrb canımcım kuaför Mustafa Pehlivan'ı soruyorsun herhalde. Sosyete hairstyle olarak aratınca bulmuştum ben de instagramdan.Merhaba
Hala kuaför arayışım sürüyor.
İnstagramda hesabı bulamadım. Kişisel mi kuaför adıyla mı açılmış bir hesap?
Ben de kesim için arayışa girdim biraz kestirmeye başlayınca sonu gelmiyormuş :) Ankara’da kuaförüm yok, ararken konuyu gördüm. bulabildiniz mi kesimi güzel uygun bir yer?Ben baktimda hep boya yaptiklarini paylasmis sanki ve acikcasi cokta basarili bulamadim kendisini..Sanki bazi gri saclar yanmis gibi duruyor hatta :/
Sizin ev neredeydi? Artik 30 dan asagi kesen yokBen de kesim için arayışa girdim biraz kestirmeye başlayınca sonu gelmiyormuş :) Ankara’da kuaförüm yok, ararken konuyu gördüm. bulabildiniz mi kesimi güzel uygun bir yer?
uğur mumcuda neeredeUğur mumcu caddesinde venessa kuaför var murat bey kesimde cok iyidir bende cok kez kuafor değiştirip buldum kendisini ama acil sac kestirmem lazım kendisi yıllık izindeymiş suan bende arıyorum iyi kesim kuaför yokmu kuaförüne güvenen...acil değilse mutlaka gidin murat bey e kesim 90 lira
Çağdaş marketin karşısı ünal kuruyemisin karşısıuğur mumcuda neerede
Çağdaş marketin karşısı ünal kuruyemisin karşısı
Aynısı benim başıma eccim kuaför Yasemin Evcimin kestiği saç sonrasında geldi. Kinlenmedim ama bir daha başkasının başına gelmesini diye herkese duyuruyirum. Başımın tepe kısmına bile kat koymuş ibibik gibi çıkıyor. Çok ama çok kötü hiç bu kadar uzulmemistim saçlarıma.aman aman yemin ediyorum hayatımda hiç bir kuaföre bu kadar kinlenmedim şu an saçım berbat halde 1 ay önce gittim gitmez olaydım ya ucundan al dedim önler uzun arkası kısa olsun ama ensemde dedim adam saçı bir kesi ta kafamın tepesinden kat vermiş uzamak bilmedi saçım ne şekil vereceğimi bilemiyom dün gittim saç köpüğü aldım
yalnız benim dediğim pazar yerininde karşısı