Saç Kesim Şekilleri Ankara kısa saç kesimi için kuaför tavsiyesi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Wishttgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
8
1
merhaba,
Saçlarımı kısa kestirmek istiyorum. Fakat kesimine güvendiğim bir kuaför yok ne yazık ki! Biraz da riskli olduğundan Ankara'da (gop, esat, tunalı, kızılay civarı) özellikle kısa saç konusunda kesimine güvendiğiniz, yüz şekline uygun kesimi ve modeli yapabilen bir kuaför arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler :)

Kısa saç kesimi konusunda bulabileceğiniz en iyi kuaför ankara da Selçuk Günal Kuaför. İnstagramdan yaptığı modellere bakabilirsiniz

Kısa saç kesimi konusunda bulabileceğiniz en iyi kuaför ankara da Selçuk Günal Kuaför. İnstagramdan yaptığı modellere bakabilirsiniz
Ben baktimda hep boya yaptiklarini paylasmis sanki ve acikcasi cokta basarili bulamadim kendisini..Sanki bazi gri saclar yanmis gibi duruyor hatta :/

Kuaför tavsiyesinde bulunabilecek kimse yok mu?
Mrb canım saçlarını eğer hala kestirmediysen ya da kestirmeyi düşünen başka arkadaşlar varsa kuaför olarak Mustafa Pehlivan'ı kesinlikle tavsiye ederim.Ben genelde çok zor beğenen ve zor memnun olan bir insan olarak Mustafa Beyin kesimlerinden çok memnunum. Sadece müşteri istiyor diye değil, müşterisinin yüzüne gidecek modelleri başarıyla uyguluyor. Yaptığı çalışmaları instagram hesabından inceleyebilirsiniz. Kendisi şu an Batıkent Metro kuaförde çalışıyor, gittiğinizde Mustafa Pehlivan 'a geldik deyince yönlendiriyorlar kendisine...

Merhaba
Hala kuaför arayışım sürüyor.
İnstagramda hesabı bulamadım. Kişisel mi kuaför adıyla mı açılmış bir hesap?

Merhaba
Hala kuaför arayışım sürüyor.
İnstagramda hesabı bulamadım. Kişisel mi kuaför adıyla mı açılmış bir hesap?
Mrb canımcım kuaför Mustafa Pehlivan'ı soruyorsun herhalde. Sosyete hairstyle olarak aratınca bulmuştum ben de instagramdan.

Ben baktimda hep boya yaptiklarini paylasmis sanki ve acikcasi cokta basarili bulamadim kendisini..Sanki bazi gri saclar yanmis gibi duruyor hatta :/
Ben de kesim için arayışa girdim biraz kestirmeye başlayınca sonu gelmiyormuş :) Ankara’da kuaförüm yok, ararken konuyu gördüm. bulabildiniz mi kesimi güzel uygun bir yer?

Ben de kesim için arayışa girdim biraz kestirmeye başlayınca sonu gelmiyormuş :) Ankara’da kuaförüm yok, ararken konuyu gördüm. bulabildiniz mi kesimi güzel uygun bir yer?
Sizin ev neredeydi? Artik 30 dan asagi kesen yok

Pardon gordum nerelerde aradiginizi. Cidden bende aa burasi cok iyi denileni gormedim. Annemin yasadigi sehirde bir kuafor var. Ben onu begeniyorum. Kestirdim cok kisa oldu pisman oldum ama 10 gun sonr a oyle guzel oldu ki. Sans biraz bu isler

Uğur mumcu caddesinde venessa kuaför var murat bey kesimde cok iyidir bende cok kez kuafor değiştirip buldum kendisini ama acil sac kestirmem lazım kendisi yıllık izindeymiş suan bende arıyorum iyi kesim kuaför yokmu kuaförüne güvenen...acil değilse mutlaka gidin murat bey e kesim 90 lira

uğur mumcuda neerede

Çağdaş marketin karşısı ünal kuruyemisin karşısı

aman aman yemin ediyorum hayatımda hiç bir kuaföre bu kadar kinlenmedim şu an saçım berbat halde 1 ay önce gittim gitmez olaydım ya ucundan al dedim önler uzun arkası kısa olsun ama ensemde dedim adam saçı bir kesi ta kafamın tepesinden kat vermiş uzamak bilmedi saçım ne şekil vereceğimi bilemiyom dün gittim saç köpüğü aldım

yalnız benim dediğim pazar yerininde karşısı

Aynısı benim başıma eccim kuaför Yasemin Evcimin kestiği saç sonrasında geldi. Kinlenmedim ama bir daha başkasının başına gelmesini diye herkese duyuruyirum. Başımın tepe kısmına bile kat koymuş ibibik gibi çıkıyor. Çok ama çok kötü hiç bu kadar uzulmemistim saçlarıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…