Ankara KIR DÜGÜNÜ 2014

11kelebek06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
41
2
86
Avusturya
Merhaba arkadaslar,

insallah agustos 2014 de dügünümüz olacak. Kir dügünü dü$üniyoruz. Önerebilceginiz yerler var mi?

yemekli
alkolsüz
400-600 Ki$i

Cadde hare cok güzel bir yere benziyor. Tecrübesi olan var mi? Neler dahildir neler degildir?

Birde Büyülü Bahce diye bir yer varmis Gölbasinda orasi nasil? Yemekleri,mekanlari? Hizmetleri?

$imdiden te$ekkürler

İnşallah benım düğünümde ağustos 2014 te düşünüoruz açık hava alkolsuz yemekli. Bakmaya basladım wonders var çiftlik cad. Hoş biryere benziyor bilgisi olan varmı?

ben wonders event ile görü$mü$tüm tam hatirlayamiyorum ama sanirim $öyle bir bilgi almi$Tim:

Ki$i ba$i:

58 TL beyaz et menü
68 TL kirmizi et menü

+ 7500 TL ve 8% KDV

dedigim gibi tam olarak emin degilim. Minimum ki$i sayilari ne kadar hatirlayamiyorum.

Merhaba Arkadaşlar

Bügün Erguvan Kasrı'nı gezdim çok aklıma yattı, burayı gören burda düğün yapan çevreniz varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.

mükemmel bir düğün organize eden, çok titiz olan babamızın son 1 ayda yaklaşık 10-15 ziyaretine ve bitmeyen soru ve isteklerinin hepsine tek tek aynı özenle yanıt veren, bütün davetlilerin hayranlığını kazanan palmiye ailesine çok teşekkür ediyoruz. Hayatımızın en mutlu günlerinden birini gerçekten mükemmelleştirdiler. Ankarada ki düğün salonları arasında hatta otellerlede kıysalayınca bu kadar kaliteli olan ve fiyatları herkesin korktuğu kadar uçuk olmayan, düğünümüzden sonra yaklaşık 4 davetlenin bizimde düğünümüz var çok güzeldi orada yapmak istiyoruz diye bilgi almak için bizi aradığı, gerçekten çok güzel bir mekan. herşey için gerçekten çok teşekkürler.. Umarım tüm evlilik hayatımız palmiyedeki düğünümüz kadar güzel geçer.. ŞİDDETLE TAVSİYE EDIYORUM KIZLAR

Benim de 2014 eylül de düğünüm olacak inş. Gölbaşı çok uzak olduğu için merkezde arıyordum kır düğünü yapcak bir yer...A.O.Ç de ŞEHR-İ SİMA yı çok tavsiye eden oldu oraya gidip bakmayı düşünüyorum....bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim...

Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olabilir misin...2014 eylül de düğün yapcaz...Şehir merkezi ŞEHR-İ SİMAvarmış gidemedim...mekan hakkında bilgisi olan var mı

Benim kuzenimin düğünü orada oldu gecen yaz...inanılmaz hoş bir ortamdı....hizmette çok iyiydi...bence mutlaka gidip görüşün....dostlarınızla bir arada gibisiniz orada...gecikmeli olarak ŞEHR-İ SİMA ekibine de teşekkür edeyim bari...

Merhaba, Biz kıbrıs da yasayip Ankarada dügün yapmak isteyen bir cift idik. Ankarada bircok mekani gördükden sonra batıkent palmiye düğün salonunu tercih etmek inanın hiçde zor olmadı ilk bakisda salonun güzelliginden muhtesemlıgınden etkilensekde, bizi daha cok mutlu eden batıkent palmiye royal ekibi idi. 01/11/2013 de ki mutlu günümüze garsonların hizmetiyle ikramlarıyla ve ilgisiyle bize bir kat daha mutluluk yasatan BATIKENT ROYAL PALMİYE ekibine cok tesekkür ediyoruz. Kendimizi o gece bir damat ve gelin olarak cok özel hissettik. Farkli sehirlerden gelen tüm misafilerimizde hizmet ve alakadan cok memnun kalmis. Aradan günler gecmesine ragmen hala dügünümüz konusuluyor. tekrardan cok tesekkür ederiz. Bu arada BATIKENT ROYAL PALMİYE yi herkese tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…