Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara Keklikpınarı'na çocuk bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zeynepgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
3
0
36
Ankara
4 aylık bebeğimizin bakımı ve ufak tefek ev işleriyle ilgilenebilecek, daha önce çocuk büyütmüş, kızımızın gelişimine olumlu katkıda bulunabilecek düzeyde kültürlü, titiz, temiz, sevecen bir bakıcı anne arıyoruz. Eşim de ben de mühendisiz. Çalışma saatleri 8.00-19.00 olacaktır. Evimiz Dikmen Caddesi üzerinde ulaşım açısından işlek bir konumdadır, çevre semtlerden de ulaşılabilir. Aradığımız kişinin bebek ve çocuk bakımında referanslı olması ve sigara içmemesi gerekmektedir. İlginenlerin ad, soyad ve telefon bilgisi ile **************** adresiyle iletişime geçmeleri rica olunur.

bu mesaj iletişim bilgileri paylaşıldığı için editlenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meraba önce bebeğinizi yüce mevlam bütün kötülüklerden korusun ve uzun ömürler versin hala bakıcı arıyorsanız haftanın kaç günü düşünüyorsusunuz 44 yaşındayım 8 senelik bakıcılık deneyimim ve referanslarım var evim K.örenin hemen girişinde birinci kalabada sanatoryumada çok yakın buradan sizin oraya tek otobüs var sanırım akşam çıkış saatinde esneme olurmu yoksa sabitmi düşünürseniz ben buradayım msjnzı bekliyorum ismim Ayşegül

mrb
hala bakıcı arıyormusunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tekrar meraba bakıcı buldunuz herhalde mesajıma yanıt alamadım ben 4 bebek baktım bebek diyorum çünkü 4 düde kucağıma doğdu gibi tabiki bebeklerimi çok sevdim onlarda beni sevdiler hiç problem yaşamadık böylesi daha iyi oluyor neyse size kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…