ankara keçiörende temizlikçi

muallim8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
8
0
36
Ankara
keçiören sanatoryumda oturuyorum haftada bir yarım gün temizlikçi almak istiyorum güvenilir önerebileceğiniz bir isim var mı?

10 yıldır yapıyorum tam 100 yrımgün 50 ye gidiyorum
sizde yarımgünde hangi işleri istiyorsunuz

arkadaşlar bende ankara oturuyorum temizxlik işi arıyorum güvenilir insanlarla calışmak isterim günlük aylık yada haftalık yardımcıya ihtiyacı olan varsa bana burdan mesaj atabilir özeldende yazabilir arkadaşlar tecrübeliyim evliyim eğer etrafınızda almk isteyen olursda ban burdan ulaşın ........ tekkürler

Merhabalar, Ankarada hangi semtte oturuyorsunuz. Ben basınevlerinde oturuyorum ve haftada 2 yarım gün temizlikçi arıyorum. Ücret ne kadar olur aylık

Merhabalar, Ankarada hangi semtte oturuyorsunuz. Ben basınevlerinde oturuyorum ve haftada 2 yarım gün temizlikçi arıyorum. Ücret ne kadar olur aylık

merhaba henfendi ankarada seyran tarafında oturuyorumm, yarım gün fiyat hakında telden ararsanız ayrıntılkarı görüşebilirizz .aytuka ezki sayfam o kapandıhı için gizew actımm yeni sayfam budur .bu benim telim iyi günler efendim 0534 2733757

merhaba hanfendi evet ev temizlihinde calimaktayimm cokk yohun caliştihim icinn maya her mn girip bakamiyorumm linkde telim varr arasaniz görûşebilirizzz efendim iyi gûnler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…