Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi ????

TubiLii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
47
0
35
Arkadaşlar hepinize merhaba.12 haftalı hamileyim artık 2 tarama zamanı gelmiş.Ben hala hangi hastaneye gideceğimi bilemiyorum,biran önce takibe girmem gerekiyo.Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi evime cok yakın,mantıklı geliyor şuan.Orada doğum yapan veya takipte olup doktor önerecek arkadaşlar var mı?

Ben özel hastanreye gidiyorum.Rutin test ücretleri 250 tl civarı olduğu için keçiören eğitim araştırmada yaptırdım.İsmail gülerdi hekimin ismi.Sekreterleri malum.Rica minnet ağızlarından laf alıyorsun.Kan alma bölümü sıkış pıkış.Kimkime dumduma.Geçen hafta gitmiştim ben.Tam gittiğim gün ismail doktorun bebeği oldu.haliyle biraz geç kaldı.ama ordaki hekimler içinde ismail doktorun diğerlerine göre daha anlayışlı olduğunu söylediler.ve orda vajinal yoldan kontrolde oluyormuş.ve doğumdan sonra kalacak özel odada yok.herkesle bir yatıyorsun.doktorların odasında ultrason cihazıda yok bunun için farklı odaya geçiyorsun birkaç kişinin olduğu hekim oraya gelip bakıyor.velhasıl 250 tl vermediğime pişman oldum.üstelik burda tsh 5.20 çıktı.başka bir yerde 3.40 çıktı.nerde kimde sorun anlamadım.ben hiç öyle yakınlık falan demiyorum.isterse hemen dibimde olsun.taksi var dolmuş var.güler yüz çok önemli.dikmende 29 mayısa gidiyorum nesrin hanıma.sana ve bebeğine bol bol sağlık dilerim.seçim senin elbette.

Canım çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için,mutlaka dikkat edicem bi görmek lazım.Bebeğine ve sana sağlık mutluluk diliyorum.

eğitim araştırmanın doğumu çok güzel diye biliyorum eltim orda dogum yapmıstı ve cok memnun kalmıstı rutin kontroller için bir hastane arıyorsan keçiören meslek hastalıkları hastanesini önerebilirim ben tüm kadınsal sorunlarımı orada hallediyorum dr ismi hüseyin yıldırım

arkadaşlar hepinize merhaba.12 haftalı hamileyim artık 2 tarama zamanı gelmiş.ben hala hangi hastaneye gideceğimi bilemiyorum,biran önce takibe girmem gerekiyo.ankara keçiören eğitim ve araştırma hastanesi evime cok yakın,mantıklı geliyor şuan.orada doğum yapan veya takipte olup doktor önerecek arkadaşlar var mı?

merhaba siz konuyu açalı birhayli olmuş ama merka ettim. Hangi hastaneye gittiniz? Benmide evime yakın da eğitim araştırma bride oradaki zeliha atak hanımı öneriyorlar siz ne yaptınız...

X