Ankara karın germe ameliyatı olanlar

sirin0612

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2024
5
0
42
Merhaba, karın germe ameliyatı olmak istiyorum.
Ankarada doktor tavsiyesi ve yaptıranlar varsa olumlu olumsuz yorumlar alabilir miyim

merabe ben oldum dr tunc safak. cok memnun kaldim karin germe ve kaslarimi duzeltti . karinma leposection yapilmadi i

merabe ben oldum dr tunc safak. cok memnun kaldim karin germe ve kaslarimi duzeltti . karinma leposection yapilmadi i
Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum bahsettiğimiz doktoru araştırdım ama herhangi numarası yok Hacettepe hastanesi'nden mi randevu almak gerekiyor ve ücreti ne söyleyebilir misiniz

Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum bahsettiğimiz doktoru araştırdım ama herhangi numarası yok Hacettepe hastanesi'nden mi randevu almak gerekiyor ve ücreti ne söyleyebilir misiniz
merhabalar Tunç Şafak hacettepede mi bilmiyorum ama özel bildiğim kadarıyla

Siz tek karın germe mi yoksa lipoşakşın ve karın kası dikimi göbek fıtğı var mı hacettepede de doktorlar var randevu alıp gidebilir siniz

Siz tek karın germe mi yoksa lipoşakşın ve karın kası dikimi göbek fıtğı var mı hacettepede de doktorlar var randevu alıp gidebilir siniz
Hacettepe'den direkt plastik cerrahı randevu telefonla mı alınıyor yoksa MHRS'den alınıyor mu biliyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…