Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücreti ne kadardı acaba?merabe ben oldum dr tunc safak. cok memnun kaldim karin germe ve kaslarimi duzeltti . karinma leposection yapilmadi i
ücreti ne kadardı acaba?
ne kadar oldu opersyona ve izleriniz ne durumda acabamerabe ben oldum dr tunc safak. cok memnun kaldim karin germe ve kaslarimi duzeltti . karinma leposection yapilmadi i
9 ay oldu cizgisi belli tabi normal ama ince cizgi asagidan ic camasirimirim icinde kaliyor cok memnunim .ne kadar oldu opersyona ve izleriniz ne durumda acaba
Ücreti ne kadar acaba hangi hastanede oldunuz resim varsa alabilir miyiz ne kdar rapor verdimerabe ben oldum dr tunc safak. cok memnun kaldim karin germe ve kaslarimi duzeltti . karinma leposection yapilmadi i
Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum bahsettiğimiz doktoru araştırdım ama herhangi numarası yok Hacettepe hastanesi'nden mi randevu almak gerekiyor ve ücreti ne söyleyebilir misinizmerabe ben oldum dr tunc safak. cok memnun kaldim karin germe ve kaslarimi duzeltti . karinma leposection yapilmadi i
merhabalar Tunç Şafak hacettepede mi bilmiyorum ama özel bildiğim kadarıylaMerhaba ben de ameliyat olmak istiyorum bahsettiğimiz doktoru araştırdım ama herhangi numarası yok Hacettepe hastanesi'nden mi randevu almak gerekiyor ve ücreti ne söyleyebilir misiniz
Siz tek karın germe mi yoksa lipoşakşın ve karın kası dikimi göbek fıtğı var mı hacettepede de doktorlar var randevu alıp gidebilir sinizMerhaba ben de ameliyat olmak istiyorum bahsettiğimiz doktoru araştırdım ama herhangi numarası yok Hacettepe hastanesi'nden mi randevu almak gerekiyor ve ücreti ne söyleyebilir misiniz
Hacettepe'den direkt plastik cerrahı randevu telefonla mı alınıyor yoksa MHRS'den alınıyor mu biliyor musunuzSiz tek karın germe mi yoksa lipoşakşın ve karın kası dikimi göbek fıtğı var mı hacettepede de doktorlar var randevu alıp gidebilir siniz
Karın gelme istiyorum ama karın kası dikiminde karın germe de yapmıyorlar mı bu konuda ayrı ayrı bilgim yoktuSiz tek karın germe mi yoksa lipoşakşın ve karın kası dikimi göbek fıtğı var mı hacettepede de doktorlar var randevu alıp gidebilir siniz