ARKASAŞLAR MERHABA ..BEN 1.5 SENELİK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK AMA ÇOCUĞUMUZ OLMADI daha önce bursada yaşıyorduk..ankaraya yerleştik ve bende artık yumurta takibi yapan derdimize derman olacak ve güler yüzlü anlayışlı bir dr. arıyorum topiklerde bulamadım ama gerçekten dr. memnun olan arkadaşlar allah rızası için yardımcı olurmusunuzzz şimdiden teşekkürlerr
canım sana şu şu hastane doktor iyi diyemyrm fakat zekai tahir buraka bi git..hastalığını söyle ona göre doktora yönlendirilr..alanlarında uzman ordakiler..orayıda begenmezsen..etlik zübeydeye git..en son a.ü.t.f cebeci hastanesi kadın doğum bölümü vr orayıda tavsiye ederim..hastane olrk doktoru sen seç..tşşk bilgim olursa bilgilendiririm cnm..arkdşm etlikte halkla ilşklrde..sorucam sana tekrr dönerm inş.
merhaba arkadaşlar... lütfen bana da Ankara'da devlet hastanelerinin birinde jinekolojik muayene için iyi bir bayan doktor önerir misiniz? Acil lazım. Hastane isminden ziyade doktor ismi önemli çünkü..
ARKASAŞLAR MERHABA ..BEN 1.5 SENELİK EVLİYİM VE HİÇ KORUNMADIK AMA ÇOCUĞUMUZ OLMADI daha önce bursada yaşıyorduk..ankaraya yerleştik ve bende artık yumurta takibi yapan derdimize derman olacak ve güler yüzlü anlayışlı bir dr. arıyorum topiklerde bulamadım ama gerçekten dr. memnun olan arkadaşlar allah rızası için yardımcı olurmusunuzzz şimdiden teşekkürlerr