• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara kadin dogum doktor ariyorum

elifankara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2021
27
4
1
30
Merhaba ben 8 hafta hamileyim. Ankarada yaşıyorum.
Asilama ile hamile kaldık cok sükür.
Şu anda kontrol için bahceci'ye gidiyorum Doğum paketi sunmuyorlar bu yüzden başka bir doktor arıyorum.

doğum paketi yaptınız mı? Hangi doktora gidiyorsunuz ve memnun musunuz?

Birkaç doktora baktım ama çok emin değilim. Hassas bir doktor benim için önemlidir çünkü çok korkuyorum.

Ben Zahide Kücük, Ciğdem güler baktım.
Keciören Medicalpark baktım orada bir doktor seçmedim. Koru Hastane Elif hoca baktim.
aranızda bu doktorlara veya hastanelere gidip bana doktor önerebilecek var mı?

Şu anda kontrol için bahceci'ye gidiyorum Doğum paketi sunmuyorlar bu yüzden başka bir doktor arıyorum.

Birkaç doktora baktım ama çok emin değilim. Hassas bir doktor benim için önemlidir çünkü çok korkuyorum.

Keciören Medicalpark baktım orada bir doktor seçmedim. Koru Hastane Elif hoca baktim.
Hayirli olsun sağlıcakla kavusun yavrunuza.Çigdem hocayla doğum yaptım, tek bir keşkem yok.esi de kadın doğum Doktoru.acil bir şey olursa kendi doğumda vb.yerdeyse eşi ilgileniyor, pandemi döneminde Dr hasta vb.olursa yerine kimin bakacağı da benim için önemliydi. Onun dışında 7/24 kendisine ulaşabiliyorsun. Kendi ebeleri var, onlara da ulasiyorsun , ikisi de çok ilgili.sezeryan olmak zorunda kaldım tüm ameliyat boyunca ebe elimi hiç bırakmadı, sonrasında da hep yanımdalardi..ilk doğumumdu, endişelerim korkularım vardı ama doğuma gittiğimde bile içim çok rahattı. Uzun lafın kısası Ćigdem hocayi tavsiye ederim

Merhaba, medicalpark keciorende sevgi hanim var. Son derece anac ve realist bir doktor. Eli de cok beceriklidir, cok pimpirikli, cok iyi bir doktor. Bir kere muayene olmanizi oneririm.

bende keçiören medikalpark ta
özge özer e gidiyorum her şeyi detaylı anlatıyor

Merhaba, medicalpark keciorende sevgi hanim var. Son derece anac ve realist bir doktor. Eli de cok beceriklidir, cok pimpirikli, cok iyi bir doktor. Bir kere muayene olmanizi oneririm.
Evet iyi biri ancak riskli bir gebeliğiniz varsa tavsiye etmiyorum gereken desteği yoğunluktan dolayı alamıyorsunuz

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️ Ben Aralık ayında doğum yaptım riskli gebelik olduğu için şehir hastanesi perinatoloji bölümüne ve özelde Dr Hülya Kula ya birlikte takip oldum. Doğumumu Hülya hanımda yapamadım ama ara ara muayeneye gittim güler yüzlü çok güzel ilgileniyor her sorumuza ayrıntılı yanıt verdi içimizi rahatlattı bir kere giderseniz demek istediğimi çok iyi anlarsınız doğum paketi de vardı
İnşallah sizin için en hayırlısını seçersiniz

Zahide Küçük’e yengem gitti çok memnundu en başından en sonuna kadar. Doğum paketi de var daha hesaplı oluyor.

Zahide kücuk bu arada ilk asılamadami hamile kaldınız

Memorial hastanesi Nimet Aygül Demirol nasipse inşallah bu doğumumda da onu istiyorum şimdilik medikalparkta kontrole gidiyorum

Back
X