nedir bu kauntum ? ne işe yarar ? yok canım ıste olsun poh pohpohhhhh :) dıyorsanız. size azıcık anlatayım ne oldugunu.
televizyonlarda izliyorsunuz ,belki bu ne acaba deyıp kıtaplar okuyorsunuz ve hatta ılerı goturup semınerlere katılıyorsunuz.ama hala olmuyor dıyorsunuz. kuantum yada olumlu dusunce teknikleri dediğimiz şey aslında çok duzgun bır teknık olup sadece yapıllması gerekenler vardır.
bızler bır duygu ıcıne gırdıgımızde o frekansını yayınlıyoruz. ve yasam bır olasılıklar sahası hangı frekansla eşleşiyorsak onunla karşılaşırız.yanı keçinin istemediği ot burnunun dibinde bitermiş :)bu yöntem toplam 21 adımdan oluşmaktadır. ılk bes adımı kendınızde evde yapabılecegınız seylerdır ki yaptıgınızda hayatınızdakı değişiklikleri göreceksiniz. tabı kı görmeyi tercih ederseniz:) en çok sorulan soruda soru istediklerim ne zaman olur? bu tamamen sıze kalmıstır. ıstediğinizle aynı frekansa eşlesirseniz o kadar :)
diyetisyene gıdersenız 10 kiloyu kaç gunde vereceğimle aynı katagoridedir bu sorudur:)
şimdi sıze bu bes adımı bolum bolum anlatacağım.ana başlıklarımız şunlar (ara başlıklarımızda mevcut)
1)istemek
2) hakettiğine ınanmak
3)olabılırliğine ınanmak
4)karar vermek
5)kararınızı teyid etmek
BÖLÜM 1
İSTEMEK
İSTEDİM OLDU BU KADAR MI PÖHHH
ASLINDA bır yandan evet bir yandan hayır :)
Eger semınerlere katılıyorsanız mutlaka görmüşsünüzdür.Seminer lideri sorar : 3 ay sonra sadece 3 ay sonrası için hedefleriniz var mı? hiç ses çıkmaz pekı bır yıl sonrası için yıne sses çıkmaz :) bu bıze sunu gösterir. hedefsiz yaşıyoruz. gunu kotarıyoruz :)
istemek bızım toplum olarak çok yapabıldıgımız bir şey değil .Çünkü EGO larımız bizi koruyor:)
bır sonraki yazı EGOLARIMIZLA ILGILIOLACAK :)
HEPIMIZE IYI GUNLER