• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ankara izmir caddesindeki elegance moda evinin adresini bilen var mı??

ay aynen yaaa ben de şimdi keşfettim forumlardan bu elegance ı ama ben de bulamadım internetten. telefon numarasını 118ten öğrenebilirsin ama bence ki ben öyle yapmayı düşünüyorum :) belki karşılaşırız ;)

çok şaşırdım aslında bir yerde bile yazmaz mı buranın adresi =) en sonunda gidicem izmir caddesine kafam yukarda gezicem bütün caddeyi =)

arkadaşım ben biliyorum orayı siparişimi oraya verdim hattaa.. izmir 1.cad.22/16 kat 4 necipbey apt.. kullanılan malzemeler muhteşem ve çok kaliteli kumaşları..hiç başka yerde vakit kaybetmeyin derim..aradığınız herşey her yönden orda resmen.

adı eleganttı demek bir arkadaş başka bir sayfada elegance diyince bulamadık demek ki çok teşekkürler...size de hayırlı olsun mutluluklar dilerim. siz nasıl bir model seçtiniz, gerçekten pronoviasın modelleri var mı orada ve ücret olarak kaça anlaştınız sakıncası yoksa eğer paylaşırsanız sevinirim.

tşk ederim..benim beğendiğim model dantel ağırlıklıydı boydan..hakiki fransız dantelleri ve ipek ağırlıklı..3kupon dantel kullanıldı ve o kullanılan dantelleri çok araştırdım başka yerlerde de..piyasada hiçbi şklde bulamadım..bana 2300e mal oldu seçtiğim gelinlik..ama fiyatları değişiyo sizin isteklernze uygun modellerde kullanılan malzemeler de değiştiği için..pronoviasın bütün modelleri var, çalışmışlardı ellerinde de vardı..yani arzu ettiğiniz her tür modeli rahatlıkla size sunarlar emin olun ben bunu gördüm ve çok memnun kaldım..bu arada tabelada hrb elegant gelinlik yazıyo yani kafanız karışmasın hrb yi görünce..umarım aradığınız modeli bulursunuz siz de..şimdiden mutluluklar dilerim ben de:-)

tşk ederim..benim beğendiğim model dantel ağırlıklıydı boydan..hakiki fransız dantelleri ve ipek ağırlıklı..3kupon dantel kullanıldı ve o kullanılan dantelleri çok araştırdım başka yerlerde de..piyasada hiçbi şklde bulamadım..bana 2300e mal oldu seçtiğim gelinlik..ama fiyatları değişiyo sizin isteklernze uygun modellerde kullanılan malzemeler de değiştiği için..pronoviasın bütün modelleri var, çalışmışlardı ellerinde de vardı..yani arzu ettiğiniz her tür modeli rahatlıkla size sunarlar emin olun ben bunu gördüm ve çok memnun kaldım..bu arada tabelada hrb elegant gelinlik yazıyo yani kafanız karışmasın hrb yi görünce..umarım aradığınız modeli bulursunuz siz de..şimdiden mutluluklar dilerim ben de:-)

Hayırlı olsun Pinarice inş tam istediğin gibi olur.Bende buraya yaptırmayı düşünüyorum gelinlik peki hazır modelle dikmek arasında malzeme farklıysa tabi farkeder ama ayrıca sana diktiklerinde fiyatı çok değişiyormu gelinliğin.Benim kafamda bir model var çok fazla dantelli değil en fazla 2 bin tl gibi bir rakam düşünüyorumda.

hazır bazı modeller daha ucuza gelebiliyo tabiki..diktirince biraz daha belki maddi anlamda fazla oluyo ama çok da fark yok açıkcası..öyle düşünüyorum ben öyle algıladım..kullandıkları malzemelere,kaliteye ve tercihe göre değişebiliyo fiyatlar..işçilik de çok önemli..işini çok iyi bilen bi modacıysa kesin diktirmeni tavsiye ederim..ki zaten mesela eleganta gidersen bunu az çok ayırd edersin algılarsın ortamdan ve konuşulanlardan..senin yüklediğin modelleri hazır bulmak çok güç olmalı sanırım diktirmeyi düşünürsün veya düşünmelisin:)

hazır bazı modeller daha ucuza gelebiliyo tabiki..diktirince biraz daha belki maddi anlamda fazla oluyo ama çok da fark yok açıkcası..öyle düşünüyorum ben öyle algıladım..kullandıkları malzemelere,kaliteye ve tercihe göre değişebiliyo fiyatlar..işçilik de çok önemli..işini çok iyi bilen bi modacıysa kesin diktirmeni tavsiye ederim..ki zaten mesela eleganta gidersen bunu az çok ayırd edersin algılarsın ortamdan ve konuşulanlardan..senin yüklediğin modelleri hazır bulmak çok güç olmalı sanırım diktirmeyi düşünürsün veya düşünmelisin:)

Evet canım diktirmeyi düşünüyorum,bulamam büyük ihtimalle,1.gelinliği izmir de bir modacı dikmişti banada dikecekti ama vefat etti,kısmet... böyle eski zaman havasında bişey istiyorum vintage.bu arada iki ayrı yere de aynı konuda yazmışım :) kusurabakma.

Back