Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederim..benim beğendiğim model dantel ağırlıklıydı boydan..hakiki fransız dantelleri ve ipek ağırlıklı..3kupon dantel kullanıldı ve o kullanılan dantelleri çok araştırdım başka yerlerde de..piyasada hiçbi şklde bulamadım..bana 2300e mal oldu seçtiğim gelinlik..ama fiyatları değişiyo sizin isteklernze uygun modellerde kullanılan malzemeler de değiştiği için..pronoviasın bütün modelleri var, çalışmışlardı ellerinde de vardı..yani arzu ettiğiniz her tür modeli rahatlıkla size sunarlar emin olun ben bunu gördüm ve çok memnun kaldım..bu arada tabelada hrb elegant gelinlik yazıyo yani kafanız karışmasın hrb yi görünce..umarım aradığınız modeli bulursunuz siz de..şimdiden mutluluklar dilerim ben de![]()
hazır bazı modeller daha ucuza gelebiliyo tabiki..diktirince biraz daha belki maddi anlamda fazla oluyo ama çok da fark yok açıkcası..öyle düşünüyorum ben öyle algıladım..kullandıkları malzemelere,kaliteye ve tercihe göre değişebiliyo fiyatlar..işçilik de çok önemli..işini çok iyi bilen bi modacıysa kesin diktirmeni tavsiye ederim..ki zaten mesela eleganta gidersen bunu az çok ayırd edersin algılarsın ortamdan ve konuşulanlardan..senin yüklediğin modelleri hazır bulmak çok güç olmalı sanırım diktirmeyi düşünürsün veya düşünmelisin:)