Ankara, Istanbul ve Izmir için en güzel pastaneler hangileri sizce?

euphoria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
36
0
96
Diğer
arkadaşlar merhaba, Bulunduğunuz şehirin ismini belirterek hangi pastaneyi neden beğendiğinizi belirtirmisiniz? Ben bir Ankaralı olarak Liva pastanesini pasta ve kurabiyelerinden dolayı, Mado you da Şerbetli sıcak Tatlıları ve dondurmasından dolayı tercih ediyorum. Sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Herkese Sevgiler...

merhaba. ben cancan.tasarim i tercih ediyorum. kargo ile gönderiyorlar ancak gerçekten harika. istediginiz temayı söyluyorsunuz size veya bebişe özel pasta yapıyor. şimdi de bebişe pasta yaptıırıcam ama kararsız kaldım :110::110:

Ankara da ( ZERDALİ ) en kisa yolu metro altı carsisinda yeri var süper pastaları tadı muhteşem özellikle frambuazli pastasi ve Bademli olanı denemek lazım ...

Ankara etlik de liva var orası çok güzel

İzmir de Leone var Fransız pastanesi fuarın Lozan çıkışındaydı sanırım
Ayrıyetten İzmir için Topraktan pastaları efsanedir

İzmirde inceoğlunun(Buca) meyveli pastasına bayılıyorum. Butik pasta ve kurabiye olarakta instangramdan bir yer buldum harikaaa. Doğum günü pastasını yaptırıyorum kızım için, foto paylaşırım yine buradan.

Beşiktaşta Pasta Sanatı diye bir yer var. Başka şubeleri de var. Deliriyorum resmen tatlılarına. Mutlaka bir denemelisiniz. Teşekkür edeceksiniz bana :)

İştee izmirden gelen tadıda görüntüsü gibi harika olan kızımın doğum günü pastasııııı
IMG-20170305-WA0042.webp

Ankara'da Bestekar Sokak'ta Bon Apple diye bir yer var, her tatlısı mı müthiş olur ya yeni keşfettim. Ben orayı kesinlikle tavsiye ederim, başlığı görünce bile canım çekti.

Back
X