Merhaba
Ankara üniversitesi diş hekimliğinde implant yaptırdığınız tavsiye edebileceğiniz doktor adını yazabilirmisiniz. Yada özel de iyi uygun fiyatla diş implantı yapan doktor aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
implantın devlet hastanelerinde yada fakültelerde yapıdığını bilmiyordum :26: öyleyse eşim ank.tıp öğretim üyesi, hemen gidip yaptırsın
bu aralar biz de implant yaptıracak güvenilir diş hekimi arıyorduk. bir arkadaşımız batıkent'te VEGADENTi tavsiye etti. inönü mahallesindeymiş. eşim ve ben oraya yaptırmaya karar verdik. fiyatları hiç bilmiyoruz. tek bildiğimiz, vegadent'te Gökhan bey'in çok iyi olduğu.
Merhaba
Ankara üniversitesi diş hekimliğinde implant yaptırdığınız tavsiye edebileceğiniz doktor adını yazabilirmisiniz. Yada özel de iyi uygun fiyatla diş implantı yapan doktor aramaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu tavsiye üzerine Gökhan Bey'e ulaşmaya çalıştım. Kendisi güvenlik caddesinde yeni bir klinikte başlamış. ismide DENTAPLANT'mış.implantın devlet hastanelerinde yada fakültelerde yapıdığını bilmiyordum :26: öyleyse eşim ank.tıp öğretim üyesi, hemen gidip yaptırsın
bu aralar biz de implant yaptıracak güvenilir diş hekimi arıyorduk. bir arkadaşımız batıkent'te VEGADENTi tavsiye etti. inönü mahallesindeymiş. eşim ve ben oraya yaptırmaya karar verdik. fiyatları hiç bilmiyoruz. tek bildiğimiz, vegadent'te Gökhan bey'in çok iyi olduğu.
Başkent Er Dental ile bir görüşür müsünüz? Bildiğim kadarıyla Ankara üniversitesinden hekimler ile çalışıyorlar.Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?