Ankara iğneli epilasyon

yitikbitik

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
9
1
25
Herkese merhaba. Çoğunuz gibi benim de kıllarımla başım dertte. Her yerimde kıllanma mevcut. Baya bir süre buz lazer yaptırdım ama sanırım gerçek buz lazer değilmiş hiçbir artısını görmedim hatta yayıldığını söyleyebilirim. En son ağustosun sonunda lazere gittim geçen ayın başında da iğneli epilasyona başladım yüzüm için. Toplamda 1 saat 5 dk yapıldı. Hep 20-20 dklık gittim. En son geçen hafta gittim 20 dklık yaptırdım ama yanak bölgemde 3-4 tane iğne izi gördüm. Kullanılan iğne ballet k4 ve iğneden dolayı olduğunu düşünüyorum. Dün başka bir yere gittim orası k2 altın iğne kullanıyor. Fakat bana iğne girişini biraz hissedebilirsin dedi yapan kişi ve tereddüt ettim baya. Kılın çekilişini hissetmedim ama dediği şeyden dolayı güvenemedim de. Sizce bu yere bir şans daha vermeli miyim yoksa eski yere mi döneyim? Kafam çok karışık.

İzler zamanla geçiyor sinek ısırığı gibi oluyor geçiyor sonra bence azalma da varsa devam edin derim memnunsanız hatta ben de bilgi almak isterim maalesef zamanında yüzüme lazer gibi bir hata yaptım hem arttı hem kalınlaştı

İğne izi yeni gittiğim yerde de oldu. Sanırım benim cildim çok hassas iğneliden sonra sivilcelenme falan da oluyor baya çünkü. Eski gittiğim yer kesinlikle daha hızlıydı ve şu an devam ettiğim yer ince tüyleri almıyor. Evime çok yakın olduğu için buna gidiyorum ama kafam hala karışık :KK43:

Ay ben de yüzüm için arıyorum Ankarada lazer sonrası bildiğiniz kıl formunda beyaz tenliyim bir de besbelli siz hangi semtte kime gidiyorsunuz

Merhaba, ben de yüzüm için güvenilir bir yer arıyorum. Tecrübeli birileri varsa, tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim.

3 yıl önce bir kliniğe sormuştum 3tlydi şu an piyasa ne durumda bilgi verebilir misiniz gidenler

İzler zamanla geçiyor sinek ısırığı gibi oluyor geçiyor sonra bence azalma da varsa devam edin derim memnunsanız hatta ben de bilgi almak isterim maalesef zamanında yüzüme lazer gibi bir hata yaptım hem arttı hem kalınlaştı
merhaba, fotoğrafımı ekledim, benim açtığım konuya bakar mısınız izlerim var ? :KK43: geçer mi

X