Çok geçmiş olsun sonucunu okuyunca çok üzüldüm
iğneli ipilasyonda benim de çok maceram oldu. Ama baştan yanlış yapıldığını anlayıp bırakıyordum ve olan verdiğim iğne parasına oluyor ama kalıcı hasarlardansa ona değiyordu. Tam vazgeçtim derken tesadüfen kızılayda bir yere başladım ve fazlasıyla memnunum. İz kalmıyor kesinlikle eğer ki sizin yanlış uygulamalarınız neticesinde iz kalırsa da işlemi yapan bayan bunu farkedip söylüyor. (Çabuk iyileşsin diye kese yapıyordum da başlarda
sağolsunlar uyardılar bi daha yapmadım. ) İğneli yaptıran arkadaşlar cildiniz hassassa ilk üç gün bebek pudrası sürün. Sonra nemlendirici sürmeye başlayın bepanten mesela yine üç gün sonra da kullandığınız kendi nemlendiricinizi. Ve bu nemlendirici sürdüğünüz günlerde asla güneş kremi sürmeden dışarı çıkmayın. iz kalmıyor ve çabuk geçiyor cildiniz de bir nevi bakım yapıldığı için ışıl ışıl oluyor. Ve sakın ola lazer düşünmeyin yüz bölgenize. Zira gittiği tüm iğneli merkezleri lazer mağdurlarıyla dolu
Ben de bunu eklemek istedim yardımcı olabileceğim konu olursa da olmak isterim. İzlerin geçiyordur umarım bi doktor arkadaşım eninde sonunda geçer kişi müdahale etmediği sürece demişti. Yani kabukları koparmak kaşımak gibi müdahaleler..