Ankara için sünnet

mujum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
1.649
217
163
Merhaba arkadaşlar,

bebeğim 5 aylık, 6. ay bitmeden sünnet olsun istiyorum. Ankarada bilindik doktorlar var, tabi memnun olan olmayan da. sizlerin tecrübeleri nedir? bilgi verirseniz sevinirim.

"kolay sünnet" i tavsiye ederim. ferda hoca. 6 aylıkken yaptırmıştık memnun kaldık.

Merhaba Banu Kumrulu Oğlumu 3,5 aylıkken sünnet etti ve az kestiği için yapışıklık oluştu götürdüğümüzde hatasını kabul etmek yerine doğru yaptığını iddia etti ve oğlumu 20 aylıkken Haluk Öztürk'e tekrar sünnet ettirmek zorunda kaldık.Sakın bu bayanı tercih etmeyin biz binbir pişman olduk ve oğlum iki kere o acıyı yaşadı

Merhaba arkadaşlar,

bebeğim 5 aylık, 6. ay bitmeden sünnet olsun istiyorum. Ankarada bilindik doktorlar var, tabi memnun olan olmayan da. sizlerin tecrübeleri nedir? bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba Bebeğinizi sünnet ettirdiniz mi? Ben de yaptirmak istiyorum 10 aylik oğlum ama nerede yaptiracagimiza karar veremiyoruz

merhaba medicalpark Batıkent hastanesinde sünnet yaptıran var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…