Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende bora ve buğra coşkun düşünüyorum yada Sertaç esin.. Bende kadın doktor sevmiyorum o yüzden varsa erken kadın doğumcu tavsiyesi alırım birde tüp bebek ilaçlarını bilmiyor bazı kadın doğumculqr erken kesiyor tüp bebekciler 3 aya kadar kullandiriyorHülya Kulaya baktim dun biraz, guzel gorunuyor aklima yazdım. Başka onerisi olan?
Kadın kadın doğum uzmanları ile ilgili benim de önyargılarım vardı. Hülya Hoca bütün hepsini yıktı. Beta Hcg konusunda asiri panikledigim bi anda kendisine instadan yazdim. Bana nezaketle cevap verdi. Daha sonra muayeneye gittim iyi geçti, üzerinden 10 gune yakin gecti ve durumumu sordu bugun. (Beta degerlerim duzenli degil saglikli bebek sansi dusuk) Gorusmemizde konustuklarimizi da unutmuyor. İnsallah bebegim vardir da iyi haberlerle yanına giderimCanim bende bora ve buğra coşkun düşünüyorum yada Sertaç esin.. Bende kadın doktor sevmiyorum o yüzden varsa erken kadın doğumcu tavsiyesi alırım birde tüp bebek ilaçlarını bilmiyor bazı kadın doğumculqr erken kesiyor tüp bebekciler 3 aya kadar kullandiriyor
İnş canım bende azarlama felan yapıyorlar diye biraz korkuyorum kese görebildin mi canimKadın kadın doğum uzmanları ile ilgili benim de önyargılarım vardı. Hülya Hoca bütün hepsini yıktı. Beta Hcg konusunda asiri panikledigim bi anda kendisine instadan yazdim. Bana nezaketle cevap verdi. Daha sonra muayeneye gittim iyi geçti, üzerinden 10 gune yakin gecti ve durumumu sordu bugun. (Beta degerlerim duzenli degil saglikli bebek sansi dusuk) Gorusmemizde konustuklarimizi da unutmuyor. İnsallah bebegim vardir da iyi haberlerle yanına giderim
Seninde tüp bebek mi cnm tüp bebek takibi biraz daha ilaçlar açısından farklı ya düzenleme yapabilir mi?Hülya Kulaya baktim dun biraz, guzel gorunuyor aklima yazdım. Başka onerisi olan?
Evet benim de tüp bebek, o süreci Tüp Bebek merkezinde devam ettiriyorum 12. Haftadan sonra komple hocamla calismaya başlarım buyuk ihtimalle, doguma kadar tüp bebek merkezinde devam edecegimi sanmıyorumSeninde tüp bebek mi cnm tüp bebek takibi biraz daha ilaçlar açısından farklı ya düzenleme yapabilir mi?
Kimse kimseyi azarlayamaz, Hülya Hoca da hiç öyle birine benzemiyor. Kese göründü evet insallah kalbini de duyarızİnş canım bende azarlama felan yapıyorlar diye biraz korkuyorum kese görebildin mi canim
Anladım cnm benim doktorum takip yapmıyor yani ilaçları kalp atışına gidince düzenler mi bilemiyorumEvet benim de tüp bebek, o süreci Tüp Bebek merkezinde devam ettiriyorum 12. Haftadan sonra komple hocamla calismaya başlarım buyuk ihtimalle, doguma kadar tüp bebek merkezinde devam edecegimi sanmıyorum