• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara için doktor önerisi

Aaded

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
286
Merhabalar,
7haftalık gebeyim, çok başındayım. Süreci geçirebiliceğim önerebileceğiniz doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden. Hastahane de olur özel de. Ancak doktor önerirseniz çok sevinirim 🤗 normal gebelik buarada

Merhabalar,
7haftalık gebeyim, çok başındayım. Süreci geçirebiliceğim önerebileceğiniz doktor tavsiyesi istiyorum sizlerden. Hastahane de olur özel de. Ancak doktor önerirseniz çok sevinirim 🤗 normal gebelik buarada
Canım bence medicana ayla hoca benim görümcemin gebelik takibini o doktor yapmıştı ve çok iyidi bende ona gidicem takip için bu hafta başlıycam inşallah sende bi araştırabilirsin

Canım bence medicana ayla hoca benim görümcemin gebelik takibini o doktor yapmıştı ve çok iyidi bende ona gidicem takip için bu hafta başlıycam inşallah sende bi araştırabilirsin
Dr ayla yı duymuştum aklımda kendisi teşekkürler🤗
Memorial da nesrin fener i duydum ama hiç giden var mı?

Prof Dr Ömer Lütfi Tapısız 💞

Doc. Dr Burcu kısa yı duyan oldu mu? Medicalpark batıkent?

Hiç duymamıştım hemen ona da bakıyorum teşekkürler 🤗
Hocanin basarisi hakkinda konusmaya haddim yok ama tanidigim en insan kisi. Sayesinde neler atlattım yazsam 1 sezon dizi çıkar. Hayattaki en büyük sansim diyebilirim.

Doktor Nesrin Fener ile normal doğum gerçekleştirdim. Kendisi normal doğumu istediği saatte çağırıp suni sancı ile başlatma, doğum hızlansın diye suyu patlatma, çabuk doğurtmak için derin kesiler atma ve sonra geri dikmeyi becerememe gibi problemler yaşatmıştır. Üstelik sonradan öğrendim ki benden başka hastaları da aynı şeyleri yaşamış. Kendisini kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Back