Ankara İçin Doktor Önerileriniz ve Yorumlarınız. Lütfen Yardım edin...

dr ali kavuzlu bu annenin oğlunun burnunuda mahvetmiş

"
Yıllarca sineye çektik ses çıkarmadık oğlumun burnunu mahvetti beceremedi çoçuğun morali bozulmasın diye geçiçtirdik dr.kötü oldu anlamına gelmiyor ama bizimki olmadı malesef."

bu kızda revizyon ameliyatı olmuş ali kavuzluya burnu yine olmamış acemi doktor

"
Şubat 2022 de dr. Ali Kavuzlu da rinoplasti ameliyatı oldum. Bu yorumu yazmak için ödemlerin tamamen gitmesini bekledim.
Öncelikle Ali bey in ve çalışanların samimiyeti ve ilgili olmalarını söylemem gerek. Fakat ödemlerin tamamen gitmesiyle burnumun şekli tamamen ortaya çıktı. İlk olarak burun delikleri simetri değil. Bunu ameliyat sonrasi da farketmistim ve soylemistim. Ödem vesayre denildi. Burun deliklerinin simetri olmasına 100% garanti vermese de bu denli profesyonel bir doktor dan boyle bir sonuc beklemezdim. Ikincisi ameliyat oncesi bir kac kere ustune basa basa kesinlikle kavizli bir burun istemedigimi ve doğal bir burun istedigimi soyledim. Zehra hemsire ameliyat oncesi hastane odasinda ziyaretime gelip son detaylari gorusmustuk. Burada tekrar kaviz istemedigimi ve duz bir burun sirti istedigimi belirtmistim. Sonuc olarak uzulerek soylemem gerekiyor ki burnum Ali hoca’nin deyimiyle “hafif süslü” yani kavizli bir burun oldu. Burnum sağ profilden farkli sol profilden cok farkli. Whatsapp uzerinden bu 2 yil boyunca her zaman sorunlari belirttim. Geri dönüs olarak ödemlerin devam ettigini soylediler hep. Sonuc olarak burnumun seklinden hic memnun degilim. O yuzden 3 yildiz veriyorum."

Koru hastasinde çalışanlar iyi bilir dr ali kavuzluyu kaç kişinin canını yaktıysa kaç burnu yapamadıysa doktorlar odasından hasta ziyaretine çıkamıyor koru hastanesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…