Bebek İkinci El ankara içi satılık graco mirage travel venüs ve popart bebek arabaları

kapnax

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
309
47
318
bir kız bir erkek ikiz bebeklerim için akdığım graco mirage travel venüs ve popart bebek arabalarımmı satıyorum..bebeklerim 4.5 aylık ve sadece bir kez dışarıya çıkarttık sıfırdan farksız..satış sebebim alırken 2 bebek arabasının bagaja cok rahat sığar diye düşünmemdi.2 araba sığıyor sıgmasına ancak bagaja başka çok bir şey koyamıyoruze haliyle 2 cocuk, bu nedenle satıyorum..ankarada oturmam ve kargo maliyeti nedeniyle öncelikli tercihim ankara içinden..

kızımın graco mirage travel venüs

Özellikler

En Pratik, En Ekonomik Gezi Sistemi!

Kullanım Aralığı: Doğumdan yaklaşık 3 yaşına kadar (0-15 kg)

Ağırlık: 7,1 kg

Açık: 92x49x103 cm

Katlı: 86x49x36 cm

Güvenlik:

EN 1888:2003 koşullarına uygun.

Kaliteli, güçlü orta ebatlı çerçeve, çocuk için güvenlik ve rahatlık temin eder.

Çocuğunuzu güvenle bağlamak için 5 noktalı kemer.

Oyun tablası küçük çocuklarınızın düşmesini engeller.

Rahatlık:

3 pozisyonlu arkaya yatırma desteği (100 ile 150° arasında), bebeğinize düz yatmaktan ayakta durmaya kadar rahatlık sağlar.

Geniş tente, çocukları güneşten iyi korur (UV testinden geçirilmiş kumaş).

Kullanılabilirlik:

Basit, kompakt – Otomobilin bagajında muhafaza etmek için mükemmel (0,15 m3).

Hafif ve taşınması kolay (7,1 Kg)

Mükemmel muhafaza yeri. Geniş, ulaşılması kolay sepet.

Kullanım Kolaylığı:

Graco’nun tek tıkla gezi sistemi, çocuğu uyandırmadan otomobilden pusete veya doğrudan eve taşımanıza imkan verir.

Graco’nun kolay ve pratik katlanabilme özelliği, bebeği tutarken bile tek elle bir saniye içerisinde tek, hızlı, kolay bir hareketle pusetinizi kapatmanıza imkân verir!

Çocukla birlikte büyür

Seyahati sistemi – Doğumdan yaklaşık 12 aya kadar

Puset - Doğumdan yaklaşık 3 yaşına (15 Kg) kadar

kız bebek arabasınının ve ana kucağının ayrı ayrı fiyatları nedir
aslında ayrı ayrı fiyat düşünmemiştim..sıfırdan farksızlar..normalde sadece ana kucağı 250-300 tl falan..ben 300 tl ye bebek arabsı ve ana kucağını(travel seti) vermeyi düşünüyorum.

arabayı tek nekadara dusunursun

ayrı ayrı satış fiyatları fark ediyor..bebek arabasının tek internet fiyatı 275-350 tl arasında değişyor. tek bebek arabası 175 tl düşünüyorum..ana kucağınıda tek satış fiyatı 175 tl düşünüyorum..

Son düzenleme:
kız bebek arabası ve ana kucağını en son ne kadar yapabilirsiniz?

en son olacak fiyatı bu inanın sıfırdan farksız, 2 bebekle kış mevsimi çıkamadık dışarı..sadece bir kez dışarı çıktık..bagaj sorunu olmasa satmazdım.

çocukların büyümüş .allah ömür versin. bambu tarzı beşik de varmı elden çıkartmak istediğin.

arabaların fiyatı 275 tl ye düştü..arabalara ankara dışından talib olanlar var. kargo bedeli alıcıya aittir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…