- 14 Ocak 2015
- 2
- 2
- 37
- Konu Sahibi aydanur ay
mutluluk sardi dort bir yanimi diyerek sozlerime baslamak istiyorum. Minnet duygusunun kifayetsiz kaldigi an bu an olsa gerek. Basta en buyuk destekcim esim olmak uzere sn.suleyman beye,sn.ayla hanima ve heranin guzel ve gulen yuzlerine destekleri icin cok tesekur ederim. iki aylik evli fakat esini aksamlari korkuyla bekleyen bi kadin iste o kadin bendin ruya gibi evlilik ardindan zorlu gunleri getirdi.Olmuyordu her deneme basarisizlikla sonuclandi.Vajinusmusdan suphelendim ve bilgi almak icin kadin dogum uzmanina basvurdum dediki vajinusmus deilsin zarin etli alinmasi gerek dedi ve bi operasyon gecirdim. Tedavi sonunda artij rahatca iliskiniz olucak dedi nasil mutluydum ama yine olmadi. En mutlu gunlerimi uykusuz gozu yasli ve yorgun geciriyordum.En buyuk destekcim esim heran beni motive etmekte ve herseye ragmen hergun demet demet cicekle beni mutlu etmeye calismaktaydi ama ben onu mutlu edemiyorum dusuncesiyle daha cok yipratiyirdum kendimi ve birgun internette arastiriken 3gunde vajinusmus icin %100 basari yazisiyla karsilastim ve hemen esimle paylastim her ikimizde inanamadik nasil olucak uc gunde dedik ve bi umut randevumuzu aldik.oflaya puflaya stresli bir yolculuk yaptim taki ankaraya hera kadin sagligi kerkezinin kapilari acilana kadar.Beni karsilayan guzel ve gulen yuzlerinize selam olsun. Evet o inanamadigim 3gun sonra zafer bizim basardik smile emoticon Basta en buyuk destekcim esim ve bizi tebessumle karsilayan sn.Suleyman hocama ve beni butun olumsuzluklardan arindiran tedavim boyunca yanimda olan sn. Ayla hanima ve sayin hera calisanlarinin her birine ayri ayri tesekur ediyorum iyi varsiniz... ve ben iyi sizleri tanimisim. Ben HERAYLA BASARDİM SİZDE BASARİCAKSİNİZ SADECE HERAYA GUVENİN..