• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ankara hastaneler...

zelisss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
35
0
0
Ankara
merhaba arkadaşlar...ankarada iyi kadın dogum doktoru varmı zekai tahir buraga gittim ama önerebileceginiz bi yer varsa yazın lütfen...polikistik over için

Canım ben de pko vardı bana Ankarada yaşarken 3 sene önce Hakan Yaralı Bey'i tavsiye ettiler o zaman Hacettepenin doktoruydu şimdi devam mı bilmiyorum ama ben Anatolia Tüp Bebek Merkezinde özel gitmiştim.Tahlillerini falan Hacettepede yaptırtıyodu orada da hastası coktu.Hala Anatolia da sanırım.Polikistik over konusunda uzman....Ben senelerce guya pko tedavisi gordum sandım Hakan Hoca sayesinde adetlerimm düzene girdi ve tedavi bile gormeden ilk denememde hamile kkladım.Ben yararnı gordum umarım sen de gorursun bir dene derim.

bende bakiim bi arastırım hakan beyi umarım hala aynı yerdedir...çok teşekkür ederim canım...:80:

ben 29 mayısta nesrin hanıma gidiyorum, muayenede ilgisi çok iyi ama doğumda nasıl olur bilmiyorum. doğuma girmeyebiliyor deniyor bende o yüzden fatih üniversitesi hastanesini şimdilik düşünüyorum. haftaya nesrin hanıma yine gidicem o zaman fikirlerim daha da netleşir ve sana söylerim

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum........

Back