• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara-Hakan SOYGÜR’e Burun Estetiği Oldum :)

fenomen5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
56
60
88
34
Amelıyat olalı 15 gün oldu. Sımdılık cok memnunum. Cok dogal istedıgım gibi bir burun yaptı.
Öncesinde bir estetik cerrah ile görüştüm, Bana guven vermedıgı ıcın bir kaç yakın tanıdıgım tavsıyesıyle Hakan soygure gıttım. İyi ki de gitmişim. İşini bilen bir doktor. Sorularınız varsa cevaplayabılırım. Ankarada olanlar en azından ön görüşmeye gitsin .zaten ücretsiz. Pişman olmazsınız.

Ben de kendisiyle yazışmış ve fotomu yollamıştım. Çok naif ve yardımcı mesajlar atmıştı. Ayrıca bir avm de yeni ameliyatlı biriyle karşılaşmıştım memnuniyetüni dile getirmişti onu da yazmafan geçmeyeyim. Mesut hoca olmasa 2. Tercihimdi. Sağolsun varolsun.

Geçmiş olsun. Tasarım yaptı mı kendisi? Fiyat hakkında da bilgilendirir misiniz

Amelıyat olalı 15 gün oldu. Sımdılık cok memnunum. Cok dogal istedıgım gibi bir burun yaptı.
Öncesinde bir estetik cerrah ile görüştüm, Bana guven vermedıgı ıcın bir kaç yakın tanıdıgım tavsıyesıyle Hakan soygure gıttım. İyi ki de gitmişim. İşini bilen bir doktor. Sorularınız varsa cevaplayabılırım. Ankarada olanlar en azından ön görüşmeye gitsin .zaten ücretsiz. Pişman olmazsınız.
merhaba bana yardımcı olursan çok sevinirim öelden fotoğraf atabilir misin lütfen gerçekten çok önemli benim için mesaj bekliyor olacağım sizden

Back