Ankara Hacettepe hastanesi

Burcutu

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
26
6
Arkadaşlar merhabalar;
Bir doktor arayış içerisindeyim. Doktor bulup, görüşüp içime sinerse ameliyatıma olan cesaretim daha fazla artacağını düşünüyorum. Önceliğim Hacettepe hastanesindeki doktorlar..
Hacettepede ameliyat olan arkadaşlar benimle tecrübelerini ve doktorunun isimlerini paylaşabilirler mi?
Bütün Ankara da ameliyat olan arkadaşlarımm tecrübelerinizi bekliyorummm :KK53:

Arkadaşlar merhabalar;
Bir doktor arayış içerisindeyim. Doktor bulup, görüşüp içime sinerse ameliyatıma olan cesaretim daha fazla artacağını düşünüyorum. Önceliğim Hacettepe hastanesindeki doktorlar..
Hacettepede ameliyat olan arkadaşlar benimle tecrübelerini ve doktorunun isimlerini paylaşabilirler mi?
Bütün Ankara da ameliyat olan arkadaşlarımm tecrübelerinizi bekliyorummm :KK53:
Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Hacettepe ingilizce tıp mezunu o da :KK66: Medicana'da yapıyor ameliyatlarını. Hacettepe üniversitesinde de , Ersoy beyi önermişlerdi bana. Hacettepe hep damla protez yapıyor diye duyuyorum, görüşmeye gittiğinde sana ne önerdiler ????

Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Hacettepe ingilizce tıp mezunu o da :KK66: Medicana'da yapıyor ameliyatlarını. Hacettepe üniversitesinde de , Ersoy beyi önermişlerdi bana. Hacettepe hep damla protez yapıyor diye duyuyorum, görüşmeye gittiğinde sana ne önerdiler ????
Öyle kötü bi yere gittimki aylar önce bütün hevesimi kırdılar, ne söylediklerini inan hatirlamiyorum canim ama damla protez istemistim o görüntüyü sevdiğimden, göğüs dokumda vardı. Bana size damla olmaz, yuvarlak protez takmalıyız dediklerinde kuskulanmistim. Zaten bir ay sonrada kapatmislar orayı :/

Hacettepe de hiç bir ameliyat onermem.! Çevremde kim olduysa pisman. Öğrenci denemesi olmaktan korkmazsaniz bilemem. Kamera varmı ameliyathanede . Yok. :işsiz: ölmek Sakat kalmak beter olmak zor değil. Dar gelirli çaresiz işi bir yer olduğunu düşünüyorum.malesef

X