• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Hacettepe hastanesi Mert Çalış'a burun estetiği

Papatyagibisin70

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.119
452
123
Dr. Mert çalış’a burun estetiği ameliyatı olan arkadaş var mı ? Ben görüşme yaptım ve olmayo düşünüyorum .aranızda olan var mı ?

Dr. Mert çalış’a burun estetiği ameliyatı olan arkadaş var mı ? Ben görüşme yaptım ve olmayo düşünüyorum .aranızda olan var mı ?
Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba , benimde ameliyatim yaklaştı fakat tedirginim bu konuda.Oraya gittiğimde yapılmış burunları gördüm ve hoşuma gitmedi açıkçası uzun uzun olmuş bundan dolayı korkuyorum.

Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba , benimde ameliyatim yaklaştı fakat tedirginim bu konuda.Oraya gittiğimde yapılmış burunları gördüm ve hoşuma gitmedi açıkçası uzun uzun olmuş bundan dolayı korkuyorum.
Yani beğenmediyseniz bence dikkatli olun. Sonucta el aliskanligi var doktorlarin. Bence doktor seçerken önceki yaptığı burunlara bakın. Beğendiyseniz o cerrahi seçin.

Merhabalar güncelleme yapıyorum.Mert çalışa ameliyat oldum.Gayet memnun kaldım.Yuzume uygun doğal burun yaptı.iyiki gelmişim.Benim gibi ameliyat olan diğer kişilerinde burnu çok güzeldi.Tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim.
Merhaba ne kadara oldunuz ve muayeneden ne kadar sonraya gün verildi süreci anlatırsanız cok sevimirim

Merhabalar güncelleme yapıyorum.Mert çalışa ameliyat oldum.Gayet memnun kaldım.Yuzume uygun doğal burun yaptı.iyiki gelmişim.Benim gibi ameliyat olan diğer kişilerinde burnu çok güzeldi.Tavsiye ederim.Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim.
Merhabalar sakıncası yoksa özelden resiminizi görmem mümkün müdür acaba bende Mert beye ameliyat olmak istiyorum

Merhaba ne kadara oldunuz ne kadar sonraya gün verildi bana da dönüş yapabilir misiniz

Merhaba ne kadara oldunuz ve muayeneden ne kadar sonraya gün verildi süreci anlatırsanız cok sevimirim
Merhaba.ben 15 bine oldum fakat şuan fiyatı 20-25 olmuş sanırım.bir kaç kişiye 2 ay sonrasına bile gün vermişti fakat ben 7-8 ay bekledim hem para biriktirmek hemde kışın ameliyat olmak istediğim için kendim seçtim.Ama hızlı ilerliyor genelde süreç

15 bine oldum.Günü ben kendim seçtiğim için 7-8 ay bekledim fakat kısa sürede verebiliyor.Ameliyattan 3 gün önce kan vermeye gidiyorsunuz ve ameliyatyan sonra 1 gece hastanede kalıp ertesi gün taburcu oluyorsunuz.Sizinle sürekli asistanlar ilgileniyor zaten.Agri kesicilerle kolay atlattım.Aşırı dayanılmaz bir ağrım olmadı.Burunda ilk başta çok ödemli oluyor biraz kanıyor.Sonradan hepsi geçiyor ve incecik kalıyor o süreçte dikkatli temizlik yapmak ve yatarken dikkat etmeniz lazim

Back
X