Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya merhaba konu alakasız ama birşey sormak istiyorum bende bu ay baslicam ignelere geçen ay aksilik oldu baslayamadim buay aksilik olmazsa baslicaklar 2 aydır dolapda ignelerim siz kapak kısmında demişsiniz ama benimkiler normal rafta sorun olur mu bozulmusmudurMerhaba elimde açılmış Gonal f 900 var tedavi sürecim bittiği için 550 ml si kaldı. Soğuk zinciri bozulmadı buzdolabının kapak kısmında muhafaza edildi. İhtiyacı olan yazabilir![]()
Ya merhaba konu alakasız ama birşey sormak istiyorum bende bu ay baslicam ignelere geçen ay aksilik oldu baslayamadim buay aksilik olmazsa baslicaklar 2 aydır dolapda ignelerim siz kapak kısmında demişsiniz ama benimkiler normal rafta sorun olur mu bozulmusmudur
Tamam çok teşekkür ederimEczacı bana kapak kısmında saklayın demişti o yüzden ona dikkat ederek sakladım aldığınız yere sorarsanız daha net cevap verecektir
Eğer gonal f se canm açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması lazım o kalemin üstünde öyle yazıyorYa merhaba konu alakasız ama birşey sormak istiyorum bende bu ay baslicam ignelere geçen ay aksilik oldu baslayamadim buay aksilik olmazsa baslicaklar 2 aydır dolapda ignelerim siz kapak kısmında demişsiniz ama benimkiler normal rafta sorun olur mu bozulmusmudur
Bir gün vuruldum çatlatma iğnesi bulamayınca kaldı geçen ay gittim kist var ilaç başladı yine olmadı bu aya kaldı gitcem işte pazartesi şimdi o kutu bozuldu muEğer gonal f se canm açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılması lazım o kalemin üstünde öyle yazıyor
Ben aşılama yaptırmıştım, aylar sonra tüp bebeğe başladım açılmış gonal f duruyordu, doktorum buz dolabında durduysa hiç bir şey olmaz dedi ve o kalan dozu da kullandırttıBir gün vuruldum çatlatma iğnesi bulamayınca kaldı geçen ay gittim kist var ilaç başladı yine olmadı bu aya kaldı gitcem işte pazartesi şimdi o kutu bozuldu mu
Valla canm kullanılmıyor diye biliyorum yinede doktoruna Bi danışBir gün vuruldum çatlatma iğnesi bulamayınca kaldı geçen ay gittim kist var ilaç başladı yine olmadı bu aya kaldı gitcem işte pazartesi şimdi o kutu bozuldu mu
BozulmamıştırYa merhaba konu alakasız ama birşey sormak istiyorum bende bu ay baslicam ignelere geçen ay aksilik oldu baslayamadim buay aksilik olmazsa baslicaklar 2 aydır dolapda ignelerim siz kapak kısmında demişsiniz ama benimkiler normal rafta sorun olur mu bozulmusmudur
Aaaa çok iyi valla çok teşekkür ederim ya düşünüyorum olumlu sonuç alırsam ki inşallah olur alırım en azından ihtiyaç sahibine veririm diye düşünmüştüm çünkü çok sağol içim rahatladiBen aşılama yaptırmıştım, aylar sonra tüp bebeğe başladım açılmış gonal f duruyordu, doktorum buz dolabında durduysa hiç bir şey olmaz dedi ve o kalan dozu da kullandırttı
Evet tatlım en iyisini onlar bilir tabiki çok teşekkür ederimValla canm kullanılmıyor diye biliyorum yinede doktoruna Bi danış
Hay Allahım iyi o zaman sorun yok demektir bendeBozulmamıştırbankada eczacı yumurtalık bölümü dedi
Bende sordum, yumurtalık şartmı normal rafa koysak olmazmı buz dolabının
Oda olur tabii hepsi aynı soğuklukta zaten
Bazı hastalar derin dondurucuya atıyor biz buz dolabı diyince demişti
Yani buz dolabının rafında yumurtalık bölümünde koysanız bir şey olmaz
Yok yoktur merak etmeyinHay Allahım iyi o zaman sorun yok demektir bende![]()
Cok teşekkür ederim bilgin için birde şey diyorlar ya açılan iğne 28 gün sonra çöp oluyormuş oylemiYok yoktur merak etmeyin
Derin dondurucuya atıp dondurup kullanacak zaman çıkarıp çözdürüp kullanmadığınız sürece
Şaşırmıştım ama yapanlar varmış hem gonal f için hemde insulin kalemleri için
O sebepten buz dolabının yumurtalık bölümüne koyun diyorlarmış![]()
Onunla bir ilgim yok açıkçası, ona eczacıya veya doktora sormak gerekirCok teşekkür ederim bilgin için birde şey diyorlar ya açılan iğne 28 gün sonra çöp oluyormuş oylemi
Tamam canım çok teşekkür ederimOnunla bir ilgim yok açıkçası, ona eczacıya veya doktora sormak gerekir
İnsulin gibi bakarsak olaya açılıp açılmaması bence önemli değil önemli olan üstündeki son kullanma tarihi
Sonuçta bu su ile falan karıştırdığımız bir ilaç değil aksine hazır kalem şeklinde
Yani bir defa kullanıp 30 gün kullanmayınca bozulması bana saçma geliyor
Tabiii ilacına göre de değişir bu durum.
Kalemın üzerinde yazıyor açıldıktan sonra 28 gun dieCok teşekkür ederim bilgin için birde şey diyorlar ya açılan iğne 28 gün sonra çöp oluyormuş oylemi