OtekiTavuk Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2018 22 90 34 18 Haziran 2020 Konu Sahibi OtekiTavuk #1 Selam arkadaslar. Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum fakat ankara golbasinda yasayan var mi aranizda. Varsa bir selam çaksin 🖐
Selam arkadaslar. Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum fakat ankara golbasinda yasayan var mi aranizda. Varsa bir selam çaksin 🖐
345gll Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 3 1 29 16 Aralık 2020 Konu Sahibi OtekiTavuk #2 OtekiTavuk .!.: Selam arkadaslar. Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum fakat ankara golbasinda yasayan var mi aranizda. Varsa bir selam çaksin 🖐 Genişletmek için tıkla... Canım iyi akşamlar, henüz orda yaşamıyorum ama tayin durumumuz var Gölbaşı nasıl bir yer ,insanları nasıl, ortam nasıl bana biraz bilgi verebilir misin? Şimdiden teşekkürler
OtekiTavuk .!.: Selam arkadaslar. Konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum fakat ankara golbasinda yasayan var mi aranizda. Varsa bir selam çaksin 🖐 Genişletmek için tıkla... Canım iyi akşamlar, henüz orda yaşamıyorum ama tayin durumumuz var Gölbaşı nasıl bir yer ,insanları nasıl, ortam nasıl bana biraz bilgi verebilir misin? Şimdiden teşekkürler