Ankara Gökçen Erdoğan bilgi ??

Missy_Cat

Karanlikta yanabilirim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
2.142
369
Herkese merhabalar,bir cok konuda buraya danışmak fikir alabilmek iyi oluyor.
Bu sefer ki sorum vajina daraltma-vajinoplasti olan varmi, Gökçen hanima odaklanmis durumdayim hem bu islemde uzmanlasmis olmasi hem de samimiyetini begendim ama acikcasi bana hem uzak hem de ucret zorluyor beni. Yine de en azindan muayeneye gitmek istiyorum gerci bu ara p bile zor.
Bir de bu kadar populer bir doktorun burada nasil yorumlari olmaz ona da şaşırdım.
Bilen ,olan , duyan varsa yazarsa cok sevinirim.

Labioplastyi bilmiyorum ama diğer işlemlerde gidip de memnun olmayanı okudum. Kadını tanımıyorum ama gidenler ticari amaç güdüyor diye yazmışlardı

Hayret yahu kizlik zari onariminda yuzlerce sayfa yazilmis millet birbirine yardimci olmus ,bu konuda kimse ses cikarmiyor yada reklam yapiyor.
Arakadaslar ameliyati olup memnun kaldiginiz doktorunuzu yazarsaniz cok cok memnun olurum dileyem ozelden de msj atabilir

Labioplastyi bilmiyorum ama diğer işlemlerde gidip de memnun olmayanı okudum. Kadını tanımıyorum ama gidenler ticari amaç güdüyor diye yazmışlardı
Labio degil benim istedigim vajinoplasti daraltma islemi yani ,sizin kasdettiginiz memnun olmayan diye kizlik zari onarimi hakkinda galiba. Yada farketmez memnun oldugu doktoru yazsalarda olur.

Aşırı uçuk fiyatlar istiyor meşhur olmasından dolayı sanırım ben görüştüm 20 bin TL sadece vajina daraltma bence gereksiz bi fiyat. Bende düşünüyorum Derya Ayşe korkmaz hoca ile görüştüm 4000 TL kendinden çok emin güven verisi konuşuyor ama ben geri dönüş olmadığından korkuyorum

Aşırı uçuk fiyatlar istiyor meşhur olmasından dolayı sanırım ben görüştüm 20 bin TL sadece vajina daraltma bence gereksiz bi fiyat. Bende düşünüyorum Derya Ayşe korkmaz hoca ile görüştüm 4000 TL kendinden çok emin güven verisi konuşuyor ama ben geri dönüş olmadığından korkuyorum
Ben gecen cuma oldum ameliyatimi yuliya hanima cok rahat gecti vajinoplasti + perinoplasti yapildi bakalim 5 6 haftaya sonucu ogreniriz

Merhaba
Yuliya hanimi, Gökçen Erdoğan i ben de arastirdim. Ankara için Kübra Zengin Altıntaş a bu işlemi yaptiran var mi? Özelden ulasabilir mi? Ben de Gökçen Erdoğan ve Kübra Zengin Altıntaş arasinda kaldim. Fiyat performans olarak Kübra hnma yakinim. Enerjisi yüksek biri ama sonuclari burada kimse bahsetmemiş ya da burada bahsedilen sonuçlar hep reklam. Bilemedim. Varsa gerçekten yaptıran lütfen bana ulaşsın.

Merhaba
Yuliya hanimi, Gökçen Erdoğan i ben de arastirdim. Ankara için Kübra Zengin Altıntaş a bu işlemi yaptiran var mi? Özelden ulasabilir mi? Ben de Gökçen Erdoğan ve Kübra Zengin Altıntaş arasinda kaldim. Fiyat performans olarak Kübra hnma yakinim. Enerjisi yüksek biri ama sonuclari burada kimse bahsetmemiş ya da burada bahsedilen sonuçlar hep reklam. Bilemedim. Varsa gerçekten yaptıran lütfen bana ulaşsın.
Hiç biri kalıcı dikemiyor bilgin olsun. Gökçene oldum tutmadı. Ama geçici olmak istiyorsan onu tercih et

Cok iddiali demişsin m tersini soyleyen iki tanıdığım var. Belki senin yaşadığın süreç kötü geçmiştir. Tavsiyeni aklımda tutacağım m teşekkürler.

İnsanların dediklerine inanmayacaksan niye soruyorsun ki kadın popüler evet her işlemi de başarılı olmayabilir

Ben gökçen hocaya ameliyat oldum, çok şükür hiç sıkıntısız ilişkiye de girdim 6 hafta sonrasında, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim düşünenlerede

Dr.süleyman eserdağa ameliyat oldum gerçekten çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum ekibine ve kendisine hayran kaldım teşekkür ederim iyi ki süleyman eserdağa ameliyat olmuşum.. 👏 hiç düşünmeden ameliyatlarınızı ertelemeyin.

Dr.süleyman eserdağa ameliyat oldum gerçekten çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum ekibine ve kendisine hayran kaldım teşekkür ederim iyi ki süleyman eserdağa ameliyat olmuşum.. 👏 hiç düşünmeden ameliyatlarınızı ertelemeyin.
Hemen 2 günde iyileştiniz tavsiye ediyosunuz..çok ilginç bende hiç mi hiç memnun kalmadım hayattan soğudum

X