Slm arkadaşlar, Ankara da göğüs büyütme ameliyatı olup memnun kalan arkadaşlardan doktor ismi istiyorumm yardımcı olun lütfennn:Saruboceq:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara Göğüs ameliyatı doktoru tavsiye edin??
- Konu Sahibi mir_krt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar hangi teknik ile olmayı düşünüyorsunuz, ben nebil beye koltuklatı yaptırıcam, iz olayı en düşük oluyormuş,
abcj sühan beye bir siteden mail attım geri dönmedi daha, ancak onla ilgili forumda hiçbişi bulamadım, sen kaç kişiden duydun,nasıl teknik kullanıyor ben asla göğüs ucu olmayı istemiyorum, çok düşükte olsa hissizlik ihtimali var, göze almak istemiyorum bu ihtimali
abcj sühan beye bir siteden mail attım geri dönmedi daha, ancak onla ilgili forumda hiçbişi bulamadım, sen kaç kişiden duydun,nasıl teknik kullanıyor ben asla göğüs ucu olmayı istemiyorum, çok düşükte olsa hissizlik ihtimali var, göze almak istemiyorum bu ihtimali
sühan beye mail atmıstım ben cevap vermişti. hastayı görmeden değerlendirmenin yanls oldugunu ama genel olarak dual plan ve subfasyal yani kaszarı altı kullandıgını söylemişti. ben de özellikle dual plan istiyorum zaten o yüzden arastırmıstım. tabii vücut yapım uygunsa. forumda adı var , yalnız göğüs büyütme olana rastgelmedim. meme kanseri sonrası düzeltme operasyonu olmus ve kucultturmus kişilerle konusmustum. biraz da arastırdım.gazide kendı sayfası da vardı. zaten göğüs estetiği özel ilgi alanı.
figen özgürün de çok başarılı bir cerrah oldugunu biliyorum . bir yakınımın üniverstedeyken hocasıydı.
bu yüzden görüşeceğim iki isim .
kesinlikle kol altı istemiyorum ben.
figen özgürün de çok başarılı bir cerrah oldugunu biliyorum . bir yakınımın üniverstedeyken hocasıydı.
bu yüzden görüşeceğim iki isim .
kesinlikle kol altı istemiyorum ben.
en geç nisan ilk haftası izin alamıyorum izin verseler bgn kşarak gidicem ama netleştiremedim daha tarihi, kalk ankaraya git bide ben c.tesi amleyatı olup bi sonraki hafta pazara uçakla dönmem lazım, yani işlh iyileşirimde şu 2 hafta hareket edemeyenlerden olmam yoksa işim yaş(
kiminle gorusceksın cnm ?
tatlım Nebil Bozdoğan la görüşücem ameliyat olup da olumsuz bişey söyleyen olmadı.. Hatta herkes ameliyattan sonra bile devamlı ilgilenip aradığını söyledi..
ben çalıştığım yerden izn almak için bekliyorum, izin problem bnm, bunu belirmiştim görüşmede, şehir dışındanda geleceğim için bana göre ayarlayacaklar programı, yani henüz randevu yok,ameliyat gününe 2 hafta kdr önce belli olur ancak, ben mart son hafta-nisan ilk hafta düşünüyorum
Ben Ankara Hastanesinde Gürcan Aslan a oldum ameliyatımı. çok memnun kaldım. ameliyattan 20 gün sonra kayağa gittim :)) tam 1 ay oldu benim. göğüsler de şeklini bulmaya başladı. bir tek izler canımı sıkıyor. çok belirgin. inşallah yaza kadar geçer
ameliyatın için ne kadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim.
ameliyatın için ne kadar ücret ödedin öğrenebilirmiyim.
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ve merak ettim ücreti. Ayrıca önerebileceğiniz başka doktor varmı Ankara'da.
selam hazan ben de bu cumartesi serdar beye öngörüşmeye gidicem. sanırım serdar bey hakkında bilgin var. rica etsem biraz bilgi verirmisin. ameliyat oldun mu kendisine?serdar öztürk tavsiye ederim iyi doktor int bakabilirsiniz
ben istanbulda olucam ameliyatımı. git gel sorun olacak ama barış beye ameliyat olmaya karar verdim . barış beyin kendisi , ankarada da size bu işi çok iyi yapan bir doktor önerebilirim diyerek prof seyhan çenetoğlunu önermişti. seyhan beyle görüşmedim , ankarada olmaya karar verseydim kendisiyle mutlaka görüşürdüm.
Canım bende sana yardımcı olabilirim. Gününü belli edince haber verirsen bende gelebilirim. Gerçi Dr. Nebil bey çok ilgili bir doktor kimseye gerek kalmıyor.
cnm ne kadar ödeme yapmıştın toplam meme büyütme için. bende ankarada iyi bir doktor arıyorum da fiyatta önemli bnm için 3 kurus biriktirdim ama bu iş için. çok istiyorum olmayı